Merhaba arkadaşlar. İnternette dolaşırken trike adı verilen 3 tekerlekli drift bisikleti ile karşılaştım. Hoşuma da gitti. Ama 3 tekerleği olması pek ilgimi çekmedi. Bende ya 4 tekerli olsaydı diye araştırma yaptım ve forumda şöyle bir şey ile karşılaştım. < Resime gitmek için tıklayın > Acaba bunun elektrikli bisiklet motoru ile yapabilirmiyim. Veya bunun aynısını nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ama 3 tekerleği olması pek ilgimi çekmedi. Bende ya 4 tekerli olsaydı diye araştırma yaptım ve forumda şöyle bir şey ile karşılaştım.
< Resime gitmek için tıklayın >
Acaba bunun elektrikli bisiklet motoru ile yapabilirmiyim. Veya bunun aynısını nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.