Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
445
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Elektrikli Araç için Kasko ücretleri
Q
9 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar, Jeep Avenger için bugün teklif vereceklerdi ama aramadılar (aslında iyi de oldu hiç araştırmamıştım). Elektrikli araçlar için kasko fiyatları normale göre 2-3 kat fazla görünüyor. Nette fazla bir bilgi yok, teklif almak için motor numarasına kadar bilmek gerekiyor ki henüz ruhsat bile çıkmadı, bilgilere tam sahip değilim.

Sigortamnet'teki listede togg ve tesla için verilen listede 13 bin 20 bin düzeyinde en düşük fiyat çıkıyor.

Hangi firmayı tavsiye dersiniz? Yakın zamanda yaptırdıysanız ne kadar ödediniz?

Aldığım bayii'den kasko yaptırırsam koç fiyat sigorta olacak, henüz tekliflerini bilmediğim için vereceğiniz önerileri onların teklifi ile karşılaştırıp ona göre karar vereceğim.

Teşekkürler.



J
9 ay
Yüzbaşı

bugun ioniq 6 ya aldigim subeden yaptirdim. axa sigorta 2.5 milyon imm 15.250 tl odedim. 5 milyona olursa sadece 500 tl artiyordu ama gerek var mi bielemdim sonradan da artirilabiliyormus. ak sigorta ise sinirsiz imm kalan seyler ayni 20 bin kusur bir rakam dediler. ben liste fiyatindan ugrasmadan bu araci aldigim icin cok ugrasmadim. araci aldigim bayiden yaptirdigim icin ortalamni biraz ustunde odemis olabilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
9 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevap için teşekkürler. Fiyatlar neden bu kadar farklı hiç anlamadım. Belki 10 yıl önce ufak bir kaza yaptım, onun haricinde kaza da yapmadım ama fiyatlar sizden çok farklı.

Bayii 34 bin dedi. Yaptırmadım şu an tekrar araştırıyorum. Allianz 2.5 imm, cam muafiyetsiz, yetkili servis markalı destekli 16 bin teklif verdi.

Axa'nın kendi sitesinden aldığım teklif 30 bin üstünde, en düşük özelliklerde falan olanı bile nerdeyse iki kat. Bir yerde hata mı ediyorum acaba? Ya da markaların birbiriyle anlaşmaları olabilir mi?




Bu mesajda bahsedilenler: @juba09
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.