var olan konular için yeni konu açmak yasaktır. herkez yeni konu açarsa bölümdediki kirliliği düşünün. lütfen. bizler okunması açısında bir şeyler yazıyoruz. ama herkez kolayına kaçarsa ne olacak durumlar.
alttaki link yönlendirmesinizde yöneticimiz yapıp konuyu kilitlemiş. ben yapmadım.
< Resime gitmek için tıklayın > bir altta tavsiye bölümü var. heman altında ısıtmayla ilgili senin açtığın konunun aynısı var. yeni konu açarak hemen cevap alacağınımı sanıyorsun kirliliği görmüyormusun. kontrol et bakalım yeni açılan konulara devamlı yazan arkadaşlar giryormu.
ayrıca forum kuralları gereği var olan konuların aynını açmak yasak. bakın aşağıda konulara yönetici kilitlemiş tavsiye bölümüne link verip yönlendirmiş. yeni üye değilsinizki 2007 den beri üyesiniz. dikkat edin biraz. ve daha önemlisi okuyun lütfen.
birisi saat 12:45 te açılmış diğeri 16:3 te aralarında 3saat 15 d var biraz okuyun lütfen.
< Resime gitmek için tıklayın >
bakın burdada aynı durum var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.