Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2166
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekranın kenarında hareketli yeşil çizgiler
H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Bilgisayarım LENOVO Y560. Maalesef büyük bir sorunla karşı karşıyayım. Garantim de üç ay önce bitmişti.

Ekranın sol üst yarısında yaklaşık 1 cm uzunluğunda çok sayıda yeşil renkli dikey çizgi oluştu, bunlar kıpraşıp duruyorlar. Ekranda çıkan renge göre altta veya ortada da belirebiliyorlar. Siyah renklerde ortaya çıkmıyorlar. Film seyrederken, oyun oynarken, masaüstündeyken sadece üstte oluyor, web sitesi veya bir klasör açıkken ekranın yarısını kaplayabiliyor bu çizgiler. Sizce sorun ne olabilir?



K
11 yıl
Yarbay

Buradan gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Bizzat kendim anlattım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 13 Mart 2013; 21:07:58 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

Buradan gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Bizzat kendim anlattım.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz programı henüz denemedim, 3-4 saat sürüyor sanırım taraması, henüz vaktim olmadı.

Monitörüm LED ekran, tuhaftır ki oyun oynarken, masaüstündeyken veya film seyrederken hiçbir sıkıntı yok. Ama bir klasör açtığımda veya internette gezinirken yeşil çizgiler hemen ortaya çıkıyor. Diyelim Facebook'ta bir resim görüntülüyorum, üzerinde yeşil çizgiler çıkıyor. Ama resme tıklayıp tam ekran açtığımda hiçbir çizgi olmuyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.