Merhaba,galaxy s8 telefonumun ekranı kırıldı.Ama kendisi çalışıyor.Bilgisayara bağlayınca tüm dosyalara ulaşabiliyorum.En azından verileri kaybetmemiş olmam bir teselli oldu.İşim dolayısıyla yoğun bir şekilde whatsapp kullanıyorum.İşimin bir kısmını bu uygulamayla yönetiyorum diyebilirim.Şimdi yeni telefon alacağım.eski telefondaki whatsapp media yı aynı şeklde yeni telefonda görebilirmiyim? yedeklemeye açıkmıydı emin değilim.Eğer güncel yedekleme yoksa eski telefondaki whatsapp dosyasını olduğu gibi bilgisayara kopyalayıp sonrada bu dosyayı yeni telefona kopyalasam olur mu? Whatsapp uygulamasını yeni telefona dosya aktarımını tamamladıktan sonra mı önce mi kurmalıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Whatsapp klasörünü komple kopyalayıp yeni telefonunuza whatsapp ı kurduktan sonra atmanız lazım samsung kies gibi yedekleme programları bütün yedekleri almıyor malesef o yüzden işinizi şansa bırakmayın manuel olarak bilgisayardan girip bütün gizli klasörler dahil hepsini kopyalayıp bilgisayara yedekleyin sonra da yeni telefonunuza tekrar atın
Whatsapp uygulamasını yeni telefona dosya aktarımını tamamladıktan sonra mı önce mi kurmalıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.