Arkadaşlar bende toshiba laptop var ve artık yaz geldiği için balkonda oturuyoruz (balkon çok büyük) içeriye girmek istemiyor insan ama güneş olsada olmasada resmen ekranda 50% kendimi, 50% ekrandakileri görüyorum.. parlaklık full. zaten full olmayınca hiçbir şey görünmüyor. Buna bi çözüm yok mu? bi programla parlaklığı aşırı arttırma veya harici başka bir şey nette takılırken sıkıntı yokta oyun oynarken özellikle karanlık yerler hiç görünmüyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşlar bende toshiba laptop var ve artık yaz geldiği için balkonda oturuyoruz (balkon çok büyük) içeriye girmek istemiyor insan ama güneş olsada olmasada resmen ekranda 50% kendimi, 50% ekrandakileri görüyorum.. parlaklık full. zaten full olmayınca hiçbir şey görünmüyor. Buna bi çözüm yok mu? bi programla parlaklığı aşırı arttırma veya harici başka bir şey
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.