Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
268
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran Kartımdan Monitöre Görüntü Gitmiyor!
P
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ekran Kartım = hd 7870 O.C. ( Link =http://www.vatanbilgisayar.com/hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html )

Forumdan bi arkadaştan 2.el olarak almıştım. 1 Sene oldu sorunsuz kullandım. Bilgisayarda Tozları temizlerken hiç dikkat etmedim. Tuvalet kağıdı ve çıplak elle temizlik yaptım. Sonucunda ekran kartım çalışmamaya başladı.
Şöyle ki , fanlar gayet iyi çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Ramlerin yerlerini Değiştirmeyi denedim. Olmadı. Başka Ekran kartı denedim [ Eski ekran kartımı ( HD 4350 ) ]. Sorunsuz çalıştırabiliyorum.
Tanıdık bir bilgisayardan az çok anlayan bir bilgisayarcı var. Kendisine danıştım.Bir yerlere gönderdi falan , sonucunda bana " Chipsetin yandığını " söyledi. E.Kartı fırınlama falan duydum, bi fayda eder mi? Ya da bu ekran kartı çöpe mi gidecek? Ne yapmalıyım?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Y
11 yıl
Yarbay

Garantisi var ise değişim olur yok ise geçmiş olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl
Çavuş

hocam basit saç kurutma mak. ile bir yöntem var dene bnce bn yaptım işe yaradı

http://anakartamiri.com/ekran-karti-goruntu-vermiyor-resimli-anlatim/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukray -- 3 Aralık 2014; 0:41:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Garantisi bitti , Kurutma makinesiyle 2 kere denedim. İkisindede olumlu bir cevap alamadım ekran kartından


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl
Çavuş

pes etme hocam daha uzun süre tut olmazsa bi hava tabancası lazım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.