Asus M4A78LT-M LE ana kartım var. Sapphire HD5670 ekran kartım vardı bu arızalandı bende yeni bir ekran kartı aldım sapphire hd6670 2gb 128 bit bu ekran kartını pcye taktım fişi prize taktığım an monitörüm ve ekran kartım yandı ben voltajdan olduğunu düşünüyorum. Ancak neden bilgisayarın diğer parçaları yanmadı da sadece ekran kartı ve monitör yandı anakart bu ekran kartını desteklemiyor olabilir mi ? ya da ekran kartı slotunda bir problem olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.