Merhaba, Leadtek GTX 285 512bit 2gb ekran kartım açılış (dos, bios) ekranında farklı değişik değişik karakter çıkarmaya başladı. Windows açıldığında ise 640*480 çözünürlükte çizgili bir görüntü var. Ram i bir kaç sefer ısıttım, düzelir gibi oldu, iki gün sonra yine aynısını yaptı. Acaba kartı tamir edebilecek bir yer var mı? Kartı heba etmek istemiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Leadtek GTX 285 512bit 2gb ekran kartım açılış (dos, bios) ekranında farklı değişik değişik karakter çıkarmaya başladı. Windows açıldığında ise 640*480 çözünürlükte çizgili bir görüntü var. Ram i bir kaç sefer ısıttım, düzelir gibi oldu, iki gün sonra yine aynısını yaptı. Acaba kartı tamir edebilecek bir yer var mı? Kartı heba etmek istemiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.