Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
402
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran Kartı Voltaj Değeri
S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Toshiba Qosmio X70 dizüstü bilgisayarım var. cihaz içerisinde nvidia gtx770m ekran kartı var ve mxm slot kullanıldığı için ileriye dönük ekran kartını yükseltmek istiyorum. aklıma yine nvidia gtx 980m ekran kartı var. fakat özelliklerine baktığımda 770m 75w güç harcar iken 980m 100w güç harcıyor, ben 980m alırsam voltaj yetmedi diye çalışmaz mı veya ne gibi sıkıntılar yaşarım?
Bilgisayarımda tek fan soğutma var. şuan işlemci ve ekran kartı 80 dereceyi geçmiyor.
bilgisayarımı değiştirmeyi de düşündüm fakat bilgisayarımın geri kalan özellikleri gayet yerinde.
< Resime gitmek için tıklayın >



E
7 yıl
Yarbay

980m'i temin etmeye çalıştınız mı?piyasada satılan kartlar değil bunlar servisine soracaksınız hem onlar takılıp takılmayacağını bilir.



S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

internette mxm slotlu satılıyor toshiba servisine sordum ama cevap veremediler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 9 Mart 2017; 20:55:47 >

S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

konu hakkında fikir verebilecek kimse yok mu? malum dizüstü pc ekran kartları çok pahalı ve hatalı bir hamle yapmak istemiyorum...



S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

hala cevap bekliyorum...



S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

neden kimse yardımcı olmuyor? bu forumda bir kişi bile mi tecrübe etmiyor?



N
7 yıl
Yarbay

Mxm 3.0 versiyon slotu olmasi gerekiyor. Onun disinda bu slot zaten 100 watta kadar destek verebildiği için 980m de bu sinirda uretilmis bir model. Sikinti olmaz. Ama sizin laptobun zamaninda 780m li versiyonu yoktuysa bence almayın. Soğutma sisteminiz yetmez demektir. Yakmayın kartı sonra. Hepsini gecersek 980m bulsaniz bile fiyatini gorunce zaten vazgececeksinizdir bu isten. 3000 liranin uzerinde rakamlar gorurseniz sasirmayin yani.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

soğutma konusunda bende biraz şüphelerim var. bilgisayarımda tek fan var ama şuan ekran kartı en fazla 82 derece ısınıyor, en çok işlemci ısınıyor (92 derece) benim laptopun iki versiyonu çıktı biri 770m ekran kartlısı biri de amd ekran kartlı olanı, bilgisayarımın donanımı iyi olduğu için satıp 980m ekran kartlı bir pc almak istemedim, eğer desteklerse içindeki ekran kartını satıp hiç değilse 970m veya 880m almak istiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.