biraz önce kazara ekran kartının fanını dağıttım, artık eskisinden yava$, ve sesli (sürtünerek) çalı$ıyor bu performansı etkilermi ¿ yani hazır fanı deği$mi$ken daha iyi bir$ey alsam bi boka yararmı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evet performansı çok olmasa da etkiler.Ama daha kötüsü kart için zararlı olabilir,ve adamın beynini de diker.Sen ona kaliteli bir VGA fan al,ardından piyasada merhem de denen termal gres al.Eski fanı çıkararak gresi düzgünce sür,ardından fanı tak..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.