Hocalarım ben şuan bir işte çalışıyorum ve normal olarak toplu taşıma kullanıyorum 3 4 otobüs çok fazla ve yorucu oluyor. kısa keseyim 20 haziranda 18 yaşıma gireceğim 20 nisanda kursa yazılıp 1 temmuza kadar ehliyetimi alabilirmiyim bilgilendirirseniz hem benim işime hem başkalarının işine yarar şimdiden teşekkür ederim. (özetle 18 yaşına girmeden kursa yazılabilirmiyim?)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yaş kriteri dolmadan kayıt yaptıramazsınız.Sağlık raporunu da yaşınız dolmadan alamazsınız, alırsanız sorun çıkar. 20 haziranda yaşınız doluyorsa 21 hazirandan itibaren sağlık raporunu da alıp kayıt yaptırırsınız. Temmuz ayının ilk haftasında açılan dönemlerde teorik eğitimi alır akabinde direksiyon eğitimleri, nihayetinde en hızlı şekilde sınavlardan tek seferde geçseniz bile en erken ağustos ayında ehliyetinizi alırsınız.
Acele etme . Arabayı kullanmayi tam olarak ögren öyle trafiğe çık . Zaten ehliyeti alsan bile 2 yıl stajyer sürücü oluyorsun . Bir hata yaptigin anda ehliyetine el konuluyor . O yüzden 2-3 yıl kolay kolay trafiğe çıkamazsın zaten .
A1 motosiklet ehliyetini tüm dersler ve eğitimlerle birlikte şimdi alıp yaş dolunca direkt sadece direksiyon sınavına girip b alabilirsiniz. Bir kursla görüşün isterseniz. Süreci hızlandırabilir.
Kursa ne zaman yazıılırsan kontenjan durumunu ve ne zaman sınava giricem diye sor ve dikkat çünkü şubat 18 de sınava girdim ve kursa yazılış tarihim 12.09.2022 beni kandırdılar sen dikkatli ol :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.