Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
4155
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Egea Manuel Klima yı Dijital Klimaya çevirme?
Z
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslae, egea nin easy modelinin klimasini ust modellerdeki gibi dijital klima paneline cevirebilirmiyiz? Yapan duyan gordunuz mu? Easy modelini en full modeli gibi doldurmak istiyorum. Yapan varmi yardimci olabilir misiniz?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

Olur mu bilmiyorum ama çok zor görünüyor. Dijial/otomatik klima da sensörler mevcut, klimayı otomatik olarak kapatan/açan parçalar da vardır kuvvetle muhtemel. Tüm bunları bulmanız, hadi buldunuz diyelim sağlıklı şekilde montajını yaptırmanız çok zor.



G
3 yıl
Yarbay

Klima ünitesi ile birlikte içindeki kazanın da değişmesi lazım. Bence satıp en azından Urban Plus alıp onu doldurun ya da dijital klimadan vazgeçin.



F
3 yıl
Yarbay

Dolduramazsınız hocam, göğüste tablet ekran gibi olanlardan almak lazım ki donanım takılabilsin. Gömülü olanların bcm si de desteklemiyor bazı donanımları galiba.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 yıl
Yarbay

Ben yaptıracaktım olmuyor beyinden çözemiyorlar. Easy araca 5”urban uconnect taktırabilirsin beynin uyumuna göre cruise control ve dinamik kamera yoksa universal cruise ve standart balıkgöz geri görüş sis farı adaptif far ve yine beynin uyumuna göre yağmur sensörü. Bikaçta gizli ösellik açılabilir fazlası yok malesef



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Er

Bence kliması manuel olup da dijital olan olursa otomatik klimaya çevrilir. Bugün face'deki paylaşımlarım:

HERKESE MERHABA.
ARABA 2022 EGEA EASY PLUS MANUEL BENZİN.
ZATEN KONTROLLERİ DİJİTAL OLAN (yani flapları falan bildiğimiz manuelllerdeki gibi şak-şak sesle mekanik olarak değil de, kibar çevirmeyle olan) KLİMASINI OTOMATİĞE ÇEVİREBİLEN VAR MI?
Teorik olarak mümkündür (araç içine uygun bir yere bir derece yerleştirmek ve tablete program yükleyerek klimaya bağlamak.
Yapılabilir mi?

Zaten klapeler motorlu sanki, çünkü çevirirken dijital olduğu hissediliyor, öyle bildiğimiz manuellerdeki gibi değil. İnceleme şansınız olduğunda bir bakın da. Bence yapılır. Sadece yazılımcı birisine ihtiyacım var. Termometre sensörleri piyasada dolu. Ondan gelecek sinyala göre yazılım zaten dijital olan klimaya komut verecek, tabletten de ayarları yapılacak. Yani teoride oluyor. O tablete yqzılımcular zaten müdahale etmişler, 5-6 çeşit geliştirilmiş yazılımlar yükleyebilmişler, bence bu da yapılır.

En kötü ihtimalle başka bir küçük dijital ekranlı (kendinden termometre sensörlü) bir modülü arabanın uygun bir yerine monte edilebilir. Kabloları da AC, İÇ-DIŞ ve FAN bacaklarına bağlanır.

Bazı marka araçlarda modüller var, Fiat'a da gelir belki.
https://www.facebook.com/groups/1198619890207198/permalink/5336127146456431/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsidalim -- 12 Eylül 2022; 10:8:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.