Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
8822
Cevap
298830
Tıklama
53
Öne Çıkarma
Cevap: Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (19. sayfa)
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,
Ecovacs T8 sarf malzemeleri (ana ve yan fırça, mop bezleri, toz haznesi torbası, ön ve ana filtre) geldi.
Hafta içinde satışına başlayacağız.

Saygılarımla


Bu mesaja 3 cevap geldi.
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tüm T8 yedekleri geldi, siteye ekleniyor. Cok yakında satışa sunulacak efendim. Hepsirobot.com


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ChieF06
İ
4 yıl
Teğmen

Muhtemelen odanın kapısını kapalı olarak işaretledi bi önceki süpürmede
Yakınına gidince haritayı güncelledi sıkıntı çözüldü



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hukihuki
L
4 yıl
Teğmen

Merhabalar,
Ozmo 950’yi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Bu başlıktan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum, Ali Bey’e de yine teşekkürler.ben de katkı sağlamak adına deneyimimi paylaşmak istedim. Cihazdan memnunun , geçen haftaya kadar hiç sorun çıkarmadı. Cihaz offline konumunda kaldı ve ne yaptıysam düzelmedi, haritayı silip tekrar çıkarttım sonrasında düzeldi. Odanın ortasında cihazı durdurup Toz haznesini çıkarmıştım ve hazne olmadan docka göndermek istemiştim gitmeyince kendim götürdüm sonra offline olmuştu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamii -- 2 Temmuz 2021; 0:23:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

Paylaşım yapılan telefona önce kendi telefonu üzerinden Wi-Fi ile bağlanıp sonrasında kendi telefonu üzerinden süpürgenin yayın yaptığı wifiye bağlanıp paylaşım yapan telefonun Wi-Fi bilgilerini aktaracak.

1) A telefonunun Wi-Fi yayını açılır.
2) B telefonundan A telefonunun Wi-Fi yayınına bağlanılır.
3) süpürgenin kurulumuna yönergede yazıldığı gibi başlanır ve sırası geldiğinde B telefonundan süpürgenin Wi-Fi yayınına bağlanılır.
4) Süpürge B telefonundan A telefonunun Wi-Fi bilgilerini kendi hafızasına alır.
5) kurulum biter.
6) süpürgeyi çalıştıracağınızda A telefonunun Wi-Fi yayını açılır, B telefonunun internete nereden bağlandığından bağımsız (ister hücresel ister A telefonunun interneti) ecovacs uygulaması açılır ve süpürgenin online olduğu görüldükten sonra temizleyeceği yerler harita üzerinden komut verilir çalıştırılır. İlk harita çıkartılana kadar (temizlik bitip docka geri dönene dek)A telefonunun internet yayını mutlaka açık olmalıdır.
7) ilk harita çıktıktan sonraki temizliklerde A telefonunun yayını açılır, B telefonundan komut verildikten sonra istenirse A telefpnu üzerinden Wi-Fi yayını kapatılabilir, yalnız kapatılırsa ya da telefonun yayını kapatılmasa da diğer odalardan çekmezse süpürgenin nerede olduğunu ya da uyarı verirse B telefonu üzerinden göremezsiniz. Yine de süpürge herhangi bir kabloya takılmaz, bir yere sıkışmazsa internet bağlantısı olmasa da temizliğini bitirir Dock’una geri döner. İnternet bağlantısı yoksa bunun raporunu Ecovacs serverına yüklemez.( internet geldiğinde yükler mi onu bilmiyorum)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @msb_bjk
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

N3Max bataryası üzerinde çalışacağım ve sonuçları buradan bildireceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ZevkiSefa
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sayın @ZevkiSefa zaten doğru cevabı vermiş, tamponun altındaki boşluktan basınçlı hava verin, oradaki tozlar pislikler bi dökülsün. Ecovacs tampon sensörü olarak optik düğme kullanıyor, tozdan kolay etkilenebiliyorlar.

Saygılarımla


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ZevkiSefa , @tozmen_
R
4 yıl
Teğmen

Ise yaradi cok tesekkurler. Hepsirobot size de danismistim almadan once. Tekrar tesekkurler.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Exper1980
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bir ay veya fazla hiç kullanılmayacak ise dikten çekmeniz doğrudur. Çalıştırmadan önce en az 3 saat şarj ediniz
Saygılarımla



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mbkaynar
M
4 yıl
Çavuş

Merhaba,
Yerine aynısını almadım. Biraz araştırmadan sonra 360 S9 modelini aldım hepsiburada'dan. Halıdaki performansı beklediğim gibi çıkmadı. Değiştirmek istedim. Kutu açıldığı için iade almıyoruz dediler.
Arızalı ürün olması durumunda iade kabul ediyorlarmış. Video istediler, video çektim, halıdaki performansını göstermeye çalıştım, ki hakkaten halıda tüyler kalıyordu, bana halıda x2 temizlik yapmamı önerdiler sağolsunlar. Ben de istemediğimi, yerine bir üst modeli (360 S10) alacağımı söyledim ve hatta S9 iade sürecindeyken S10'un siparişini de vermiştim.

S10 elime ulaştı, ama bu arkadaşların(Sherman) iade talebimi incelemesini bekledim. İade talebim bugün red oldu. S9'u geri gönderecekler. Ben de kutusunu açmadığım S10'u iade edeceğim.
Hukuki olarak cayma hakkı diye bir şey var. Arkadaşların bundan haberi yok. Ben de bu hukuki süreci başlatacağım. İade süresi dolmadan sadece 1 kez kullandığım ürünü iade edebiliyor muyum edemiyor muyum göreceğiz artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @princesrator
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

23:00 - 05:00 arası.
Ama hangi zaman diliminde, yani bizim hangi saatimize denk gelecek, orasını bilemiyorum.
Bilgiye göre Ecovacs çok ciddi bir altyapı eki yapacakmış, umarım bu tarafa da yarar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jagatai
E
4 yıl
Yüzbaşı

Uzun bir süre kullanmayacaksanız- bir ay gibi- robotu şarjdan çıkarıp elektriği kesebilirsiniz. Onun haricinde robot ful şarj olsa bile elektriği kesilmez. Robotların batarya sağlığı açısından sürekli şarjda olması gerekiyor. Konunun uzmanı @Hepsirobot Ali Hocam daha detaylı bilgi verir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @_Karalahana_
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, mekaniğinde bazı serilerde sorunlar var ve devam ettiği şeklinde çok haber var, zaten fiyatının da sürekli düşmesinden belli.
Ama bence alınabilir bir cihaz.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @volkie
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Valla kimse darılmasın ama bence BMW'den daha yukarılarda. Dünden beri mekanizmalarını inceliyorum, çok zekice bir kaç düzenleme yapmışlar duvar ünitesinde ve hakikaten sağlam, akılcı bir düzenek kurmuşlar. Kurunun yanında yaş da yanmıyor, ikisi birbirine hiç karışmıyor. Tank dolum ile hazne boşaltma farklı kenarlardan yatay olarak yapılıyor, yuvarlak mop fırçalarının yıkanıp temizlendikten sonra kurutulması için hava üflenmesi de bir harika.
İçerden dedikodular, Ecovacs'ın gelecek sene için otonom fırça temizleme - yani ana fırça - işini de çıkartacağını söyledi.

Tanrılar çıldırmış olmalı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Exper1980
T
4 yıl
Onbaşı

US $779.00 30%OFF | ECOVACS Deebot T9 AIVI robotlu süpürge ile OZMO Pro 2.0 yükseltme T8 AIVI
https://tr.aliexpress.com/item/1005002420484380.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=20320551355&aff_fcid=900a986da1ae4935a3ab725dc3c9d81a-1631814359533-01167-_mKwVF2T&tt=MG&aff_fsk=_mKwVF2T&aff_platform=default&sk=_mKwVF2T&aff_trace_key=900a986da1ae4935a3ab725dc3c9d81a-1631814359533-01167-_mKwVF2T&shareId=20320551355&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=1c98b4ab9650444b846e2d01ef2bb11f
Ben burdan aldım aliexpress indirimi vardı öyle düştü şimdi 35$ kupon görünüyor, satıcıyla konuşursanız belki birazda o iner.
We world express le çinden Türkiye'ye geldi, bana aras kargo getirdi, ekstra ücret çıkmadı, 20 günde sorunsuz teslim aldım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tlh53 -- 16 Eylül 2021; 20:50:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @GLOCK-19
M
4 yıl
Çavuş

Merhabalar
Bugün modemi degistirdim dogal olarak robot internete bağlanmıyor. Wifi degisimini menulerden bulamadim.
Bastan kurulum mu yapmak gerekli kolay bir yolu var mi

Edit: Ana sayfadan bulunan menuden qr kod okuma yerini actim
Robotun qr kodunu taratip kurulumu yaptim teşekkürler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maoch -- 25 Eylül 2021; 18:40:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Normal ömürleri 18-24 ay efendim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ZevkiSefa
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

@Nesrinatmaca Ana forumda cevapladım Nesrin hanımı. Tamiri mümkün ama tabii ki iade de bir seçenek.




Bu mesajda bahsedilenler: @Nesrinatmaca , @kartel1
K
4 yıl
Teğmen

İyi akşamlar.
Yurtdışından aliexpressten robot süpürge almak artık eskisi kadar kolay değil. Hem dolar çok arttı hem de gümrük vergisi peşin alındığı için ürünün gerçek fiyatı üzerinden gümrük vergisini satın alma aşamasında ödüyorsunuz. Türkiyede şuanda T9 aivi yok ancak T8 aivi Media Markt ve Teknosa gibi mağazalarda ve bazı İnternet sitelerinde satılıyor. Teknosa mağazasında ürünün kutu içeriğini inceledim, kutusunda titreşimli mop aparatı ve yedek yan fırçalar da bulunuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yarbay

pim ile uğraşmayın, o tekerleğin ismi üniversal tekerlek vaktiniz varsa linkteki gibi bir mağazadan temin edip ya komple parçayı değiştirebilir yada gelen parçadaki dönen kısmı değiştirebilirsiniz

https://www.aliexpress.com/item/1005003431612517.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2db6f5d75zCioD&algo_pvid=bead3abd-5324-4a0c-b54e-cae8fdf95c42&algo_exp_id=bead3abd-5324-4a0c-b54e-cae8fdf95c42-0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000025760961381%22%7D

bu arada sizin için bakarken fark ettim dünyadaki ürün kıtlığı bu sektöre de sıçramış, yüzlerce mağaza bu ürünü satarken şimdi bir elin parmakları kadar kalmış. (tam detaylı bakamadım belki daha fazla vardır)

Ali beyin elinde malzeme varsa direk oradan temin etmeniz sizin için daha iyi olur. İyi günler




Bu mesajda bahsedilenler: @sezarim