Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
111
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ebeveyn Kontrolünde İOS mu daha iyi Android mi?
C
7 ay (2613 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Sırf ebeveyn kontrolü için İOS a geçtim ama bin pişmanım. Twitter a halen giriyor. Twitter bende bağımlılık yapıyor. Kuzenime ebeveyn kontrolörlüğü verdim ama twitter ı kapsamıyor.

İOS gerçekten de çöp telefon. İphone vs hikaye yani. Telefon sessizde iken titreşime alınmıyor, zil sesi değiştirilmiyor. En basit şeyler bile çok karmaşık halde.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
7 ay (3016 mesaj)
Teğmen

Bu işi yapan 3.parti ama tam yetki verdiğin uygulamalar var onları kurup izin verince hiçbir şey yapamazsın sanırım vaad ettiği öyle



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.