arkadaşlar 3 4 hafta önce aldığım asus eax1950pro 256mb lost planette full detay da düşük fps ler gelince biraz o/c'un iyi geliceğini düşündüm kolları sıvadım ati tool u yükledim(0.27 beta sanırım 0.24 de denedim) ekran kartının core'un normal hızı 580.50 ben bunu "find max core" butonuna tıklayarak arattığımda 760+ ya geliyor ekran gidiyor sonra reset atmak zorunda kalıyorum daha sonra 640 gibi rakamlara kadar stabil(ki bu rakam normalmi ??) daha sonra bir de şansımı memory de deneyiyim dedim "find max mem" butonuna tıkladım ve görüntü direk gitti dedim daha sonra sisteme reset attım tekrar denedim görüntü gitti yine reset mem hızını elle artırıyım dedim gene aynı sorun.driver olarak 7.9 indirdim sonuç değişmedi.
acaba ekran kartında mı bir sorun var bunu anlayamadım.
Herkeze iyi forumlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
acaba ekran kartında mı bir sorun var bunu anlayamadım.
Herkeze iyi forumlar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.