Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
206
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EA'in MOBA Oyunu Dawngate, Açık Beta Sürecine Geçti
Q
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



    Son yıllarda popülerliğini arttıran MOBA türü için Electronic Arts tarafından da bir hamle görmüştük. Dawngate'in duyurusunu yapan EA, uzun süredir oyunun test süreçlerini işletiyor. Bugün gelen haberle birlikte oyunun beta sürecinin herkese açıldığı duyuruldu. 
 
    Oyuna bir şans vermek isterseniz kayıt olma sayfasına http://buradan ulaşabilirsiniz. Açık beta duyuru videosu ise aşağıda.
 




B
10 yıl
Yarbay

oyunun kapalı betasını denedim tamamen lol den alıntı gibi duruyor kendine has bazı yetenek ve sınıfları var grafikleri biraz kötü oyun yeni açılmışken yükseklerde kalma umuduyla oynar oynayan kişi



T
10 yıl
Teğmen

oynadım pek begenmedim .



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

6
10 yıl
Yarbay

Pek tutacak türden görünmedi bana açıkçası.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

E
10 yıl
Yarbay

ilk ba;ta neye alisirsa onunla devam eder insan çoğunlukşa. LoL oynayan dota oynayan pek bulaşmaz dığer oyunlara. Bu yenı oyunlar mobaya bulaşmamış ınsanları kendilerine çekebilir ancak.



B
10 yıl
Yarbay

Arkadşlar Dawngate indirdim ama giremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı oyun açık betaya geçtiğine göre beta key istemez herhalde?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.