B

Yarbay
27 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
32 üye
Görüntülenme (?)
581 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 ay
Klima açıkken düşük devirde gaz kesme
Beyler Albea 2009 (1.4, 8 valf) 1 yıldır bende. Son 2 aydır bu problem var. Özellikle klima açıkken ve gazdayken sadece boşta, ve 2 bin devire kadar gaz kesiyor. Onun üstünde sıkıntı yok. Kime göstersem sallıyor bir şey. Şu ana kadar her denileni değiştirmedim de, bir egzoz deniyordu onu değiştirdim. O da çürüktü zaten, ama probleme etkisi olmadı. Şimdi kelebek diyen var, buji diyen var, komple ön takım diyen var , lpg filtresi diyen var. Ben de çok anlamıyorum. Forumda rölanti motoru diyen de gördüm. Başına benzer bişey gelip çözmüş olan var mı?
B
3 yıl
JBL T500 kullanan varsa bir sorum var
Arkadaşlar bu kulaklık ne kadar genişliyor? VR gözlüğüm için alsam mı acaba dedim ama gözlüğün üstüne sığar mı emin olamadım. Kullanıyorum diyen bir kişi gördüm sadece.
B
3 yıl
Bu bağlantı değerleri sizce nasıl?
Merhaba arkadaşlar, bu değerleri araştırdım ama kafam karıştı. Az önce yeni bağlandı internet ve 17.50-22.80 mbit arası veriyor ortalama 18-19 mbit olarak. Sizce değerler iyi mi? Bu dedikleri kutu da bana 20-30 mt ötedeymiş. Ama sanki son hıza ulaşması gerekiyormuş da gidemiyormuş gibi görünüyor ona rağmen.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
4 yıl
Yeni uçuşlarda el bagajı hâlâ geçerli mi?
Merhaba beyler. Yeni uçuşlarda kabin bagajının olmayacağı söyleniyordu. Uçağa önceden çok kez bindim ama benim bildiğim iki tür bagaj var = uçak altı ve el bagajı. Kabin bagajı dedikleri oturma yerlerinin üstüne konanlar mı? Şu anda yeni uçuşlarda el bagajı sokabiliyor muyuz?

Bagaj kısıtlamaları konusunda bilgisi olan varsa ve yazabilirse çok sevinirim. Yanıma laptop'ımı alacağım ve uçak altına vermek zorundasınız derler mi acaba? Doğallıkla pek güvenmiyorum yani uçak altına vermek için.
B
5 yıl
İngilizce ÖABT çalışan var mı?
Neler yapıyorsunuz?
B
7 yıl
Kredi kartından iznim olmadan para çekilmiş
Selam arkadaşlar, bunu bugün farkettim.Cepteteb'den baktım ve hayatımda hiç girmediğim iki siteden 24 Mart ve 31 Mart günü toplamdaa 80 Dolar para çekilmiş.

Sitelerin adı sitedue.com ve ratebil.com

Ben bu sitelerin adını ilk defa gördüm ve girdiğimde hiçbir şey anlamadım ne için para çekilmiş ve nasıl çekmişler.Şimdi ben bunu nasıl tersine çeviricem? Ne yapabilirim?

Edit : Ve Mart ayı içinde alışveriş yaptığım siteler klasik Steam cüzdan ödemeleri, ve Steam için cüzdan kodu satan onaylı bir bayii sitesi.Bunların dışında bir alışverişim yok.
B
9 yıl
GTA 5 Ana görevler 65/69?
Beyler başlıktaki gibi son görevi yaptım (son derken devon'ın kapıya geldiği, spoiler vermeyelim...) O bitti ama hala 4 tane ana görev kalmış gibi görünüyor.GTA3'teki gibi görev kaçırma yüzünden %100 bitirememe gibi bir şey söz konusu mu 5te de?
B
9 yıl
Dying Light (Pact with rais XP alamama?)
Selam beyler, pact with rais görevini yeni bitirdim ama bana vaadettiği 22500 Survivor Point'i vermedi.Oyun kürekli ama :/.Başına gelen oldu mu? Baya da fena level kasarken hiç iyi gelmedi bu.Hikaye %15 benim leveller 15, 18,20 çünkü.
B
9 yıl
Avatar ve sistem özellikleri bozuk
Şu anda avatar ve sistem değiştirme kısımları ölmüş, çalışmıyor.
B
9 yıl
FSP 700W PSU, i5 4460 + GTX 970\u0027i sorunsuz besler mi?
Selamlar, sorum başlıktaki gibi.Baktım ki 4460 yükte 120W, 970'de maksimum 300W çekiyormuş.Yine de bir yorum alayım dedim.

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hyper-700-serisi-700w-guc-kaynagi.html#ozellikler

Ne diyorsunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.