Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
3
Cevap
2369
Tıklama
0
Öne Çıkarma
E Ptt Avm Sitesi Hakkında...
İ
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak. E Ptt avm sitesi nasıl yapılmıştır? Bu tarz bir site yapabilmek için nelere hakim olmak gerekir. Her üyenin 3 boyutlu bir karakteri var kontrolünü sağlayabiliyor. Oyun gibi. Sitede etkileşim fazlasıyla mevcut. İnternette araştırdım fakat tam anlamıyla net birşey bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.



G
10 yıl
Binbaşı

Çok fazla incelemedim ama anladığım kadarıyla 3 boyutlu olarak gezip alış-veriş yapabiliyorsun

O iş aslında o kadar zor değil ama e-ticaret sitesi ile birleştiğinde karmaşık bir hal alabiliyor.
-Öncelikle alanlarında uzman kişilerin olduğu 3-4 kişilik bir ekip lazım.
-Veri tabanı için çok ileri seviyede veri tabanı bilgisi gerekiyor. Benim diyen veri tabanı uzmanı bile esneklik ve veri tutarlılığını sağlamakta zorluk çeker.
-Kullanılacak platform seçilmeli (Php, .Net) Yine bu alanda ileri seviye bilgisi olan birisi lazım. Böyle bir sitenin yazılımı çok katmanlı olmalı, en ufak güvenlik açığı olmamalı.
-3boyutlu mağazalar için, 3D tasarımcı lazım. Tek başına yapılabilecek bir iş değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

E ticaret sitesi olarak düşünmüyorum. İşte 3 boyutlu çalışmayı oraya nasıl aktarmış ordan kontrolünü nasıl sağlamış onu merak etmiştim aslında ben.https://www.morpencere.com/pandemi-internet-bagimliligina-neden-oldu-mu/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invade -- 24 Ocak 2022; 15:28:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Glukhovsky
L
10 yıl
Yarbay

Unity 3D ile, bende kendi sitemi bu şekil hazırlıyorum şuanda. Aslında kolay birşey sadece 3D modelleme ve minnacık programlama bilgisi gerekiyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.