Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3148
Tıklama
0
Öne Çıkarma
E-posta adreslerime giremiyorum
G
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

E-posta adreslerime giremiyorum 2tane e-posta hesabım vardı ikisinede girince şifrenin yanlış oldugunu söylüyor calınmıs olma ihtimali olmadıgını düşünüyorum , e-posta hesaplarım silinmişmi acaba ?



M
11 yıl
Yüzbaşı

BUYUK HARFLE yazıyor olmayasın :)

şifremi unuttum kısmından geri alabilirisn


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dediğim gibi şifremi sıfırlayamıyorum diğer eposta adresimede giremiyorum , hotmail'in yerine outbok gelmiş acaba benim hesaba bişeymi oldu o arada silme vs. çünkü 2hesabımada giremiyorum çalınmış olma ihtimali yok diye düşünüyorum e sorun ne ozaman delireceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Neyse yardım etmeye çalışanlara teşekkürler , şifremi unuttum dedim yeni bir şifre sıfırlama sistemi gelmiş heralde hotmail'e daha önceden kullandıgınız şifreleri felan soruyor yolladıgınız en son epostalar vs dogrularsa şifre sıfırlayabiliyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
11 yıl
Yüzbaşı

2 İHTİMAL VAR

1. ÇALDILAR
2:E POSTAN ZORLANDI SİLİNDİ

EĞER ŞİFRE UNUTTUMDA GÖZÜKÜYORSA ÇALMIŞLAR
ŞİFRE UNUTTUMDA BOYLE BİR E POSTA YOK DİYORSA KİLİTLENMİŞ

ZATEN E POSTALAR SKEPA DÖNÜŞTÜ YANİ ÇOĞU KİŞİDE SORUN ÇIKTI DESTEL ALMAYA CALISMA ! :) BENDE YARDIM ALDIM 1 HAFTA SONRA DONDULER ADAMLAR YOGUN !:D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.