M

Yüzbaşı
21 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
FİAT MI FORD MU ??
Fiat Fiorino Panorama mı?Ford courier mı? İkiside binek bakacam eksileri artıları nelerdir??
M
8 yıl
android.process.media işlemi durduruldu
android.process.media işlemi durduruldu...arkadaşlar samsung s4 mini var durmadan bu hata cıkıyor tlfda ne yapmam lazım?internette herkes bişeyler yazmış ama adam akıllı tam bir cözüm bulan yok..yardımcı olursanız sevinirim..
M
9 yıl
Şampiyonlar ligi ve Uefa maçlarını nereden izliyorsunuz?
Şampiyonlar ligi ve Uefa maçlarını nereden izliyorsunuz?
M
10 yıl
sunroof
edit: satıldı.
M
10 yıl
casioindirim.com/ sitesi güvenilirmidir ?
Facebook reklamlarından gördüm.http://casioindirim.com/ sitesi güvenilirmidir ? sipariş veren oldumu ? kapıda ödeme seçeneği de cezbediyor. Site sorgulamasından anlayan arkadaşlar bakabilirmi lütfen.
M
10 yıl
satılık sunroof..
satıldı..
M
10 yıl
kullanıcı giriş kontrolü yardımı- .asp
.
M
10 yıl
Yeni Bir Dolandırıcılık Yöntemi Dikkat !!!!
Ulusal bir lojistik firmasının yetkilisiyim şeklinde çalıştığım kurumu aradılar. Bulunduğumuz bölgede şube açacaklarını, Personel ihtiyaçları olduğunu ve bu konuda bizden güvenilir birini yönlendirmemiz rica edildi. Birkaç gün geri cevap vermediğimiz için tekrar arandık ve taleplerini yinelediler.(numaraları belli ve işyeri telefonundan arıyorlar)

Bu durumda çalıştığım kurumdan arkadaş tanıdığı bir akrabasını yönlendirdi ve telefon ile görüşüldü. maaş ve şatlar konuşulduktan sonra istanbula yüzyüze görüşmek için çağırdılar. Buraya kadar herşey normal gözüksede işin aslı sonradan ortaya çıktı. Havaalanında ilgili arkadaşı karşılayan şahıs, bir yere gideceğini, yarım saat kadar beklemesini gerektiğini ve akabinde kendisini almaya geleceğini söylemiş. Sonrasında telefon ile arayarak giderken kaza yaptığını ve yanında 500tl olup olmadığını gün içinde geri vereceğini söylemiş. para yok diyince 200e kadar inmiş. şüphelenen kişi yanımda hiç nakit para yok dediği zaman adam döneceğini söylemiş, ordan ayrılmış ve gidiş o gidiş.

Olayı telefonla bize bildirdi ve ilgili firmayı aradık böyle birşey olmadığını öğrenen arkadaşım görüşmeye giden tanıdığının dönüş uçak biletini alarak geri gelmesini söyledi.

Aman dikkat !!!
M
10 yıl
sıradışı resim
M
10 yıl
VESTEL SMART 50PF7175 DVB-S LED TV
http://www.kliksa.com/urun/vestel-smart-50pf7175-dvb-s-led-tv/980004331

http://www.hizlial.com/vestel-50pf7175-50-inc-127-cm-400hz-dlna-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-smart-led-tv/10387894
hızlıal finansbank ile 100 tl puan ile alınabiliyor


ARKADAŞLAR 50PF7070 MODELİNİ DÜŞÜNÜYORDUM KARŞIMA BU ÇIKTI TV HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARMIDIR.

ALINIRMI ?


tv hakkkında yorum yaparmısınız.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-50pb690v-50-600hz-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-tv/productDetails.aspx?productId=evlg50pb690v&categoryId=163192&SKU=EVLG50PB690V
LG 50PB690V 50" 600Hz WIFI Uydu Alıcılı 3D SMART FULL HD TV
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.