Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
5735
Cevap
970508
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (287. sayfa)
H
10 yıl
Teğmen

5 yıl resmi distribütör garantili dyson almak isteyenlere yardımcı olabiliyoruz.http://www.aynigunkargo.com/urunara?search=true&srchtxt=dyson

bizle temasa geçebilirsiniz.



D
10 yıl
Binbaşı

Hakmanı arayıp ilave başlık fiyatlarını sordum;

Süpürge hakman garantisi dışındaysa başlıklardan satın alabilmek için başlık fiyatı haricinde 300 TL ödenmesi gerektiğini söylediler. Garanti kapsamındaysa yalnızca başlığın fiyatı ödeniyor. Eğer yanlış anlamadıysam bu parayı her bir başlık için ayrı ayrı ödemek gerekiyormuş, 2 başlık alacaksanız 600 tl ayrıca ödeyeceksiniz. Ayrıca 300 tl ödenince cihaz hakmanın garantisi altınada girmiyormuş.

Neyseki hakman garantisi altındayız



A
10 yıl
Er

sakın böyle hatalara düşmeyin dyson dc 33 origin serisi var başka yok dyson orta reyon malı değil hakman haricinde başka firmalara güvenmeyin sakın ha verdiğiniz paralara yazık olur @instructor12345




Bu mesajda bahsedilenler: @instructor12345
A
10 yıl
Er

arkadaşım 6 ay araştırdım gerçekten , ankarada ki bütün bayilerden fiyat aldım kimse indirim yapmıyor fiyatlar sabit istanbul bilişim okadar ucuz teklifler yapıyorki anlamak imkansız dc 33 origin alcaktım vazgeçtim , dc 37 allergy alacaktım vazgeçtim sonunda 1 kere alınır dedim dc52 allergy aldım ankarada bayiden hakman haricinde güvenmeyin
dc 52 de filtre olayı hiç yok gerçekten süper şimdi dc 52 nin tüyleri daha rahat toplayan tribün başliğinida alınca daha iyi olacak herkese saygılar @gargamesh


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gargamesh
A
10 yıl
Er

Ben teknosadan 1400 liraya aldım 2 hafta once. 5 yıl hakman garantili


Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
10 yıl
Yarbay

1400'e teknosa'da allergy modeli var.



Y
10 yıl
Yarbay

Arkadaslar dyson markete mail attim dc52 makinasina kendilerinden triggerhead baslik almak istedigimi soyledim bana hakman disi bir yerden alinan cihazlara hicbirsey satmadiklarini soylediler.
Benim merak ettigim bu adamlar siparis alirlarken seri no falanmi istiyorlar hakman garantisinimi sorguluyorlar yoksa urun satmiyorlarmi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: maxillife

Geçen gün bir e-ticaret sitesinden 999 TL'ye Dyson DC37 Allergy aldım. İnanılmaz çekişi var. Tabii DC52'ler çok daha iyi. Tavsiye ederim.

İşte Dyson aldığı için gereğinden fazla mutlu olan ve ürünü gözünde büyüterek gereksiz övgüde bulunan, ve aslında aldanmış bir insan modeli.

DC 37'nin mi çekiş gücü inanılmaz, çok komik daha önce şarjlı el süpürgesi kullanıyordunuz galiba. Malzeme kalitesine yahut albeni oluşturan görsel farklılığına sözüm yok, lakin çekiş gücü??? DC37 290 airwattlık bir çekiş gücüne sahip, kesinlikle hayal kırıklığı...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Binbaşı

Onu bilmem de teknosa dc52 animal complete'e 7 yıl garantı veriyor. 500 lira fazla veriririm ama hem gerçek mağazadan gönül rahatlığıyla almış olurum hem de 5 yıl fazladan garantim olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @dguoguz
T
9 yıl
Er

DC52 Total Animal aldım. Aslında DC51 dikey almak istiyordum, ama önce N11 sonra tamsaatinde siteleri üzerinden yaptığım alımlarda ürünü teslim edemediler. 2 hafta kaybettim, param bloke oldu. Sinirden bayiden gidip DC52 aldım. Hakman’a durumu aktardım, meğer ürünü teslim edemeyenler yetkili satıcı değilmiş, oysa “Hakman garantisiyle” diye ilan koymuşlardı!? Aman dikkat! Bayi, internet rakamlarından daha ucuza verdi üstelik :)

Neden alınır?
1) Fırçaları müthiş başarılı, iyi ki Total Animal almışım, fırçası daha çok. Çok etkili. Halılarda hav sorunu kalmadı.
2) Çekiş çok iyi, ev eksinden daha uzun süre tozsuz kalıyor.

Neden alınmaz?
1) Haznesi çok çabuk doluyor, tahmin edemeyeceğiniz kadar çabuk! Bir de Max çizgisini geçmeyin, geçince hemen boşaltın diyor, oysa havlar bir tarafta birikince o bölgede Max aşılıyor, diğer taraf daha boş. Neden böyle dengesiz tozu biriktiriyor anlamadım.
2) Hazne ile siklon hava kanalı arasında, diplerde toz kalıyor, dökülmüyor, sıkışıyor! Elle erişilmiyor, sallıyorsun çıkmıyor. Mecburen hazne koruyucusunu çıkarmak gerekiyor, ancak öyle erişilip silkeleniyor.
3) Haznenin bağlantı yerleri sağlam gelmedi, ilk düşüşte kırılacak türden. Sanırım ilk kırılıp değiştirmek gereken parça bu olacak.
4) Temizlik yaparken tamam arkasından toz çıkartmıyor, tozlu bir hava hissetmiyorsunuz, ama hazneyi boşaltırken yine her yer toz! Alerjik olduğum için ilk hazne temizliğinden sonra bütün gün hapşırdım!
5) Eksilerine göre fiyatı çok pahalı kalıyor. Ki parasında değilim, ama yine de tam tatmin olamadım.
6) E enerji sınıfı!

Alınır mı alınır, memnun da kalırsınız, ama onun yerine Philips Marathon Ultimate alsaydım daha iyiydi :/ hem fiyatı yarısından daha azdı, hem de hazne sorunu yok ve daha pratik. Çekiş ve emiş de güçlü, sadece fırçaları bu kadar iddialı değil. Bana soranlara Philips Marathon Ultimate öneriyorum.

Alacak olanların bilgisine.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukbaligi-kopekbaligi -- 28 Mart 2015; 23:29:58 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
9 yıl
Onbaşı

Merhaba

n11'den 2285 tl'ye(111 tl world puan) DC52 Total animal siparişini verdim. Tabii süreçte electrolux ultra one zuoquattro, nilfisk elipte p superior, miele s8330 gibi bir çok modeli inceledim. Bu ürün ile ilgili bir kaç sorum olacak :

1) Total animal ile animal complete aynı ürünler değil mi?
2) Forumda bazı yerlerde cam vb. veya kağıt , toprak gibi biraz büyük parçalı şeyleri süpürmekte kullanılmasın denmiş, bu tür malzemeler makinaya zarar verebilir mi? Evimiz de sonuçta çocuk var ve nasıl çöp oluşacağını öngörmemiz zor, bu tür durumlar için 2. bir elektrikli süpürge dahamı bulunduruyorsunuz?
3) sıvı - katı karışık şeylerde sıkıntı çıkar mı?
4) alergy musclehead modelindeki çift yönlü başlık ayrıca alınabiliyor mu? hakman'ın sitesinde baktım göremedim. direk link paylaşırsanız sevinirim.

Eğer bu tür durumlarda sıkıntı çıkarma durumu var ise siparişi iptal etmeyi düşünüyorum acil bilgi verebilirseniz sevinirim.

Edit - 1 : 4. soru eklendi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendefs -- 30 Mart 2015; 1:03:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
9 yıl
Binbaşı

Bence belli bir yasi gecmis kadinlara uygun degil bu supurge. Cunku cok guclu ve yoruyor. Ben tek odali bir dairede kaliyorum. Atletimi cikarip supurge tutuyorum yoksa cok terletiyor. Acayip yoran bir makine. Ama spor yapmadigim icin benim icin spor yerine geciyor :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @durmanow
Q
15 yıl
Yarbay

Açıkçası dün carrefourda tekrar gördüm. 1500 ytl fiyat etiketi vardı. Gerçekten o fiyata değmez. Geçen gün dedeme philips fc9256 ergofit modelini aldik. Gerçekten harika bir model. Bir sürü yeni özelliği var. Tek sorunu ise hepa filtresinin belirli bir sürede yenilenmesi gerektiği.(ama filtre yikanabiliyor) 400w emiş gücü var ve inanilmaz sessiz.(en yüksek emiş gucunde bile)son güçte halilari yerinden kaldiriyor nerdeyse. Elektronik kumandasi var. Kumandadan guc ayari yapilip supurme suresi gosteriliyor. Haliya resmen yapisiyor. Ve fiyati 600 ytl civari. Bence iyi dusunun degermi dysona diye.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Yüzbaşı

dyson markayı ilk defa duydum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Binbaşı

Dyson falan hikaye , Elektrolux dan başkasını tanımam... Bir cihaz aldık yeni , O kadar güçlüki Annem cihazı gücünden dolayı kullanamıyor...Yoruluyor...

Hemde 2 ve 3 de çalıştırdığımız halde...

5 e getirdin mi asfaltı bile söker atar cinsinden...

Dükkanıma bir bakın derim


Bu mesaja 2 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.