Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1998
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DvbDream-ProgDvb Sinyal Full Fakat Ses-Görüntü Yok!
Ş
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar daha önce Win7de de sorunsuz çalıştırdığım tv kartımı (Skystar3) notebook değiştirdikten sonra kullanamaz hale geldim. Yeniden Win7 kurmama ve hiç bir sorun olmamasına rağmen eskisi gibi Skystar3 le uyumlu Progdvb ve Dvbdream kurmama rağmen ve sinyal seviyesi ve kalitesini çok yüksek göstermesine rağmen bir türlü görüntüyü alamadım. Kaç çeşit codec te kursam sorun çözülmedi. Yaklaşık bu tv kartını 4 yıldır kullanıyorum ve onlarca kez Windows kurmama rağmen hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Nedeni ne olabilir sizce acil olarak çözmem gerekiyor! Teşekkürler şimdiden...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Ş
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yahu yok mu bilen birisi kafayı yicem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Yüzbaşı

direk codec problemi akla geliyor eğer bir çok code yükleyip hala sorun devam ediyorsa ekran kartınla alakalı bir problem de olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ş
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ekran kartı ile olması imkansız bence... zaten usb den geliyor görüntü... farklı codec ler denedim yine olmadı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Teğmen

bende de skystar3 var bende laptopta kullanıyorum.birkaç kere bende de oldu codec uyumsuzluğundandır bütyük ihtimalle kendi sitesindeki yazılımları yükleyebilirsiniz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.