Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1001
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dungeon Defenders'ın DLC'leri PC'ye Özel
Şehir : #Ankara
R
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





 
     Yapımcı Trendy Entertainment'in yaptığı açıklamaya göre Dungeon Defenders'ın PC'ye çıkan DLC'si konsollara gelmeyecek. Hatta çıkmış olanların yanı sıra önümüzdeki dönemde çıkacak DLC'ler de dahil.
 
     Oyunun konsol sürümlerine DLC gelmemesinin nedeni oyunun yapısından kaynaklanıyor. Eğer DLC getirmek istiyorlarsa tüm oyunu baştan değiştirmeleri gerekliymiş. Bir de platformların yapımcılara sınırlı alan sunmaları ve kısıtlamara maruz bırakmaları da bunun nedenlerinden biri. Mesela XBLA'de güncelleme boyutlarının 4 MB'dan düşük olmasını istiyorlar.
 
     Çıkacak DLC'ler, New Heroes Pack, Barbarian Pack, Assault Mission Pack, Nightmare Modları ve dükkanlar konsollara gelmeyecek belki fakat onlar için de The Lost Eternia Shards: Mistymire Forest isminde bir ek paket düşünülüyor.
 





S
12 yıl
Yarbay

YANLIŞ MESAJ





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 1 Şubat 2012; 15:57:38 >

B
12 yıl
Yarbay

Arkadaş sen acilen bence kendine bir bayan arkadaş bul ya da bir psikoloğa falan git, ne alaka şu resimle kadın göğsü falan ? Yuh artık...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.