Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
2317
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: Dün gece cnntürk ü izleyen varmı? (2. sayfa)
C
10 yıl
Yüzbaşı

cnnTürk mü onun cnnkürt olalı çok oldu kanalın ismi öyle kaldı sadece.biz şehit verdikten 1 2 gün sonra bu kanallar pkk hdp yi hep sevimli göstermeye çalışır.geçen gece de ntv de vardı.



O
10 yıl
Yarbay

akp döneminde bile pkk ile masaya oturmayı savundum. kimse kem küm etmesin. uzlaşma şart. öldür öldür bitmiyorlar. ya doğuda soykırım yapacaksınız ya da oturup uzlaşacaksınız. bugün kü çatışmaların sebebi RTE nin keyfi politikasıydı. PKK ya da HDP karşısında devlet değil RTE nin adamları vardı. RTE ne derse o oluyordu.Haliyle karşılıklı bir güvensizlik vardı. Zaten RTE de çatışmaları başlatarak bekleneni yaptı. Halbuki adam gibi bir politika olsaydı belkide pkk ile çatışma çıkmaz onlarca askerimizde hayatta olurdu.



S
10 yıl
Yarbay

ne pkk güzellemesi saçmalamayın ya. 2 kişi vardı orda hdpli. biri diyarbakır'dan bağlanan adam diğeri de celal başlangıç. 2 tane akpli ( 1'i akil adam, 1'i gazeteci ) bir tane eski akp milletvekili, bir tane emekli binbaşı bir tane de chp milletvekili vardı. yarım yamalak izlemeyin. her görüşünü beğenmediğiniz kişiye de pkk'lı demeyin. lanet olsun kürtler,kürtlere ölüm demesini falan mı bekliyorsunuz gazetecilerin ? celal başlangıc ve diyarbakır baro başkanı arada pkk güzellemesi yaptı tamam ama pkk kanalı açtım sandım falan ne demek. geçen gün sinan oğan vardı o kanalda.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.