20 Kiloluk set 81 Ytl = Boyner . Demir ve Kelepçeli Bar 42 yt :Boyner ve 2 çeşit var [ ağırlıkları ise kg cinsine göre değişiyor ] Mekik masası: 121 ytl Boyner Ağırlık Masası: Sanırım 3 işlevliydi Barı ve ağırlıkları dahil 400 ytl civarı buluyor. falan filan
Bide İnternette var paketin içinde: 50 kg lık ağırlık 1 adet Demir Bar ve 2 adet Demir dumbell var Döküm 135 ytl
Bende izmirdeyim ve ufak çaplı araştırmam oldu bu konuda kemeraltı, çankaya vs spor malzemeleri satan yerleri full dolaştım 1 haftadır spor salonundayım vücüt geliştirmeye yazıldım. Aslında ilk başta Eve alıcaktım bende ama sonradan vazgeçtim en iyisi güzel bir spor salonu ve antrenörün verdiği programa uymak diyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewanius -- 4 Ağustos 2007; 0:35:38 >