160 m2 dublex dublex daireyi tek kombi ile ısıtıcaz.kombi alt katta olucak hangi kombiyi önerirsiniz.bütçe işçilik le 4000 tl civarı olabilir.
Öncelikle ısı kaybının iyi hesaplanması gerekir. Çünkü 160 m2 sınır değer olduğundan dublex dairelerde bunun yapılmasında yarar var. 22 kW dan 30 kW ya kadar kombiler olabilir. Siz en iyisi Ariston, ECA ve Bosch firmalarından teklif alın. Onlar gelip ısı kaybı hesaplasınlar. Bosch firmasında 22, 24 ve 35 kW lık kombiler vardır. Ariston'da 24, 30, 35 kW lık, ECA'da 24, 30 kW lık kombiler var. Bunların görüşlerine göre buraya gelin ona göre önerilerde bulunulur.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.