Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
121
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dsl ışığı yanmıyor. Sorun internette mi yoksa modemde mi?
A
2 ay (20937 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu sabah 8 e kadar internetim sorunsuzdu. Saat 10 da ise modemde internet ışıkları yanmıyordu.

Telekom u aradım herhangi bir arıza görünmüyor dendi. Sonrasında da arıza kaydı açılmış. Fiziksel internet bağlantı problemi denmiş.

Dün öğle saatlerinde peşpeşe 2 kere yıldırım düşüp sigorta atmıştı. Sonrasında sıkıntı olmadı. Bunun bir etkisi olabilir mi? Modem ölmüş olabilir mi?

Modem olmadan internetin olup olmadığını anlamamın bir yolu var mı acaba?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.