Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
462
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dogde, Türkiye’ye otomobille dönüyor
T
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Dogde, Türkiye’ye otomobille dönüyor
TÜRKİYE’de kamyon markası olarak tanınan Dodge, Türkiye’ye binek otomobil olarak geri dönüyor. DaimlerChrysler Başkan Yardımcısı Jonathan B. Holcomb, C segmentinde yer alan Dodge Caliber modelini 2006 yılının Haziran ayında satışa sunulacağını söyledi. Mercedes ve Chrysler markalarıyla Türkiye pazarında yer aldıklarını hatırlatan Holcomb, bu markalara Dodge’yi de ekleyeceklerini belirtti. Dodge’nin Türkiye’de kamyon markası olarak çok iyi tanındığına işaret eden Holcomb, ‘Türkiye’ye otomobil modellerimizle dönmekten mutluyuz’ dedi.

AVRUPA’YLA BİRLİKTE: Dodge’nin C segmentinde yer alacak olan Caliber modelinin 2006 yılının Haziran ayında piyasaya sunulacağını belirten Holcomb, yeni modelin Avrupa’yla aynı anda Türkiye pazarına sunulacağını söyledi. Dodge’un Avrupa’da yeni bir marka olduğunu kaydeden Holcomb, ‘Avrupa, Dodge için yeni bir pazar. Bu pazarda Dodge’nin performansının yüksek olmasını bekliyoruz. Zaten Avrupa bu markayı uzun süredir bekliyor’ dedi. Dodge markasının DaimlerChrysler’e yeni müşteriler kazanacağını anlatan Holcomb, şöyle devam etti: ‘Dodge’nin müşterileri, Chrysler müşterileriyle aynı sosyo-ekonomik düzeye sahip olacak. Ama, bunun dışında Chrysler’den tamamen farklı olacak. Dodge müşterileri genç, risk almayı seven, performans odaklı ve teknolojiye ilgi gösteren bir kesimden oluşacak. Chrysler markası olarak ilk kez ABD’de dışına çıkarmaya karar verdiğimiz de, Dodge’nin mühendisliğinden ve parçalarından yararlandık. Bunu yapmamaya karar verdik. Chrysler ve Dodge bundan sonra, kendi görünüşleri ve marka kimlikleriyle Avrupa pazarından yerini alacak.’

3 YENİ MODEL: DaimlerChrysler’in henüz açıklamadıkları 3 yeni modelinin de Avrupa pazarında satışa sunulacağını söyleyen Holcomb, bunlardan birinin SUV segmentinde yer alan bir model olacağını kaydetti. Holcomb, bu modellerden birinin de Avusturya’da üretileceğini de belirtti. Türkiye pazarı hakkında değerlendirmelerde de bulunan Holcomb, 2005 yılı sonunda satışlarının 1500 adete ulaşacağını kaydetti.



V
19 yıl
Yüzbaşı

tabi satmaya başlarlar millet bedava gibi
krediyle araba alıp duruyo
pastanın bir kısmınıda onlar yesin değil mi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
19 yıl
Yarbay

Chevrolet gibi herhangi bir uyduruk koreliyle anlaşmasınlar da..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Yarbay

Dodge Viper gelse de gözümüz gönlümüz ve de kulağımız açılsın!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
19 yıl
Binbaşı

Bu adamların ram modeli çok süper!!! Hastayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yarbay

Ya bu Dodge un güvensiz benzini direk içen eşşek gibi araçlarından Tr de pek alan çıkacağını sanmıyorum 3-5 tane zeki çıkar anca....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Yarbay

hakkaten arabalarda 8300cc 506hp V10 motor var!!! benzini resmen silip süpürür!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
19 yıl
Yarbay

8.3 V10 motorla ki abd yapımı.. Ühh ortalama 25-30 yakar herhalde. 200km git depo bitsin...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.