DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
modeme admin girişi yap port ac diyeceğim ama bulunman fazla zor olmaz cünkü bilgisayarının ıp sini sabitleyip onu girmen lazım ( Emule icin konuşuyorum)
Bu gibi download programlarinin hepsinde default kullanilan portlari degistirme ozelligi var. Eger modemden engellemeyi erisim yapan programa gore yapmislar ise port no sunu degistirsende erisemezsin. Fakat bu sekilde (default portu degistirerek) baglansan bile modemden port acmadigin icin emule lowid verir.
slm bn melih.yapılamıcak bısey degıl ama statık ıp olduğu ıcın hemen bulunursun ve ihtar yersin.onun için hıc uğrasma.veya bluetooth dan baglantıyı denedınmı hıc.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCRICOS -- 14 Ağustos 2024; 11:21:36 >
Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr