DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DL program port sorunu acil yardım
R
19 yıl (1943 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

rrrr





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCRICOS -- 14 Ağustos 2024; 11:21:36 >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
R
19 yıl (1070 mesaj)
Yüzbaşı

modeme admin girişi yap port ac diyeceğim ama bulunman fazla zor olmaz cünkü bilgisayarının ıp sini sabitleyip onu girmen lazım ( Emule icin konuşuyorum)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
19 yıl (1943 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

dandik bi şirket değil. modeme girmek zor.3000-4000 bilgisayarlık bi holding.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
19 yıl (9 mesaj)
Er

Bu gibi download programlarinin hepsinde default kullanilan portlari degistirme ozelligi var.
Eger modemden engellemeyi erisim yapan programa gore yapmislar ise port no sunu degistirsende erisemezsin.
Fakat bu sekilde (default portu degistirerek) baglansan bile modemden port acmadigin icin emule lowid verir.



R
19 yıl (1070 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Taceddin

dandik bi şirket değil. modeme girmek zor.3000-4000 bilgisayarlık bi holding.


senin işin baya zor 3000 - 4000 kişi ha valla baya zor yapamazsın bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl (1 mesaj)
Er

slm bn melih.yapılamıcak bısey degıl ama statık ıp olduğu ıcın hemen bulunursun ve ihtar yersin.onun için hıc uğrasma.veya bluetooth dan baglantıyı denedınmı hıc.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.