Merhabalar.. Büyük bir hevesle ddj ergo-v aldım ve aldığım günden beri yaptıgım tek is gecis oldu ( onuda ayni bpm lerle uzerinde gerceklestirdim) sorunum ve sorum su ; virtual dj programini tamamiyle ve bu setup ile neler yapilabilir ? Dj lik dedigimiz kavram hayal gucune ve kulaga dayali fakat temelden bilinmesi gereken birseylerin olduguna inaniyorum (etrafimda bir dj yok gidip ogrenebileyim yada adam akilli videolar da bulamadim) kendimi gelistirmem gerek ..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bak mesela sarkinin sonu gecis icin idealdir 2 deckli bi alette ayni 2 sarkiyi 2 kanala koyarsin a daki calma sirasinda b dekini yavastan acarsin ve sarki yavaslar drop duser ardindan crassfaderi saga yapistir a dan bi sarki sec ve yavas yavas onu gir. Boyle boyle hayal gucun genisler. Veya bi sarkinin patlama ani ile digerinin yerini degistirmek hizli yapmak gerekiyor. Mesela ingrosso calling lose mind ile axwell in my mind sarkisi. Dinle bunlari anlarsin ne demek istedigimi zaten.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >