Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
313
Tıklama
0
Öne Çıkarma
dizüstü bilgisayarımın biosunun şifresini unuttum
R
21 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

dizüstü bilgisayarımın biosunun şifresini unuttum biosu nasıl resetleyebilirim?? normal kasa olsa açiim pili çıkarayım ama bunu nasıl resetleyeceğim?



C
21 yıl
Yarbay

I
21 yıl
Yüzbaşı

naptın abi sen ya.. insan unuturmu ya sifreyi hafiza kaybı falanmı gecirdin... bence teknik servise götürmen gerekiyor ....



C
21 yıl
Yarbay

Program yazma işine güvenemezsen, bende bu akşam bakmayı unutmazsan. Bende bir program olacaktı. Bios bilgilerini sıfırlayan.(Prog windowsta çalışıyor) Tabiki sistemede şifre koymadıysan sadece biosa girişe şifre koyduysan bu programı kullanabilirsin.



R
21 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ne yazıkki açılıştada var yaw aslında makina benim değil akrabanın uzun zamandır kullanmıyo makina eskiş zati mmx 166 :))



Z
21 yıl
Yüzbaşı

Notebookun altında iğne ucu girebilecek kadar küçük bir delik vardır. Oraya iğnenin ucuyla basarsan biosun resetlenir. Kolay gelsin.
Yalnız DİKKAT ET başka bir deliğe sokma. Kaş yapalım derken gözü çıkarma



R
21 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

hmmm saolun arkadaşlar akrabanın hafızası yerine geldide yırttık olayı :)) çünkü disket sürücüsü bilem yok makinada :)) nasıl makina anlamadım mmx 166 makinada cd rom var ama disket sürücü yok :())) neyse gene saolun teşkkr..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.