R

Çavuş
20 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
20 yıl
maxtorlarda kaç rpm olduğunu nasıl anlayacağız?
maxtorlarda kaç rpm olduğunu nasıl anlayacağız? bütün gün baktım baktım hiç bi yerinde yazmıyor kafayı yiyecem. yrdm pls[^]
R
20 yıl
xp kurulu makinada bios güncelleme
mrb arkadaşlar anakartımın biosunu güncellemeyi aklıma koydum. ilk kez yapacağım için biraz tedirginim.bir kaç siteden nasıl yapılacağını araştırım yalnız hepsinde win98 in başlangıç disketiyle birşeyler anlatmışlar. biosum award anakartımda gigabyte ga-6vxe7+ biosun yeni sürümünüde indirdim. bunu nasıl yapabilirim bana anlatabilirmisiniz? birde çokmu riskli?
R
20 yıl
xp de uzak bilgisayara bağlanmak için yardım
xp nin başka bi bilgisayarı kontrol edebilme özelliği olduğu (pc anywhere gibi) söylendi bana ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ACİL..
R
21 yıl
tel çalınca resetlenen, klitlenen makina
bilgisayarım tel çalınca resetleniyor ya da kilitleniyor. xp yükledikten sonra bu sorun başıma gelmeye başladı. bunu nası çözebilirim??
R
21 yıl
bazı makinalar neden rami tam miktarında göstermez
bazı makinalar neden rami tam miktarında göstermez ???? mesela 256 iken ram 245 falan gösterio??
R
21 yıl
sorunsuz çalışan usb 2.0 driver adresi bilen varmı
sorunsuz çalışan usb 2.0 driverini indirebileceğim adres bilen varmı
R
21 yıl
xp home versiyonunda oturum açma sorunu
xp home yüklü pc var. kullanıcı seçip açmak istediğimde oturum açılırmış gibi yapıp tekrar kullanıcılar kısmına geri dönüyor. bunu bi arkadaşıma sordum xp home versiyonunun hatası dedi... bilgisi olan varmı?[^]
R
21 yıl
dizüstü bilgisayarımın biosunun şifresini unuttum
dizüstü bilgisayarımın biosunun şifresini unuttum biosu nasıl resetleyebilirim?? normal kasa olsa açiim pili çıkarayım ama bunu nasıl resetleyeceğim?
R
21 yıl
eski monitörü doğrudan prize bağlarsam bişi olurmu
evet arkadaşlar konu başlığındaki soruma cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler
R
21 yıl
monitörümün connector kabloları koptu
monitörümün connector kabloları koptu daha doğrusu lehimlerinden kopmuş. bir kaç tane çıktığı içinde hangisinin nereye lehimleneceğini bilmiyorum. bunların bi standardı varmı?? bunlarla ilgili site adresi bilen varmı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.