Diyetten once ne guzel herseyi yiyebiliyordum moralim keyfim yerindeydi suan yururken bile gozum karariyor hic keyfim yok asiri ozluyorum eskiden yedigim yiyecekleri canim oyle bir ciger istiyorki anlatamam Nereye kadar gidecekse boyle ?
benim boy 1 73 80 kiloyum ben aşırı kilolu değilim toplu demişlerdi bana en son. 5 kilo o kadar fark etmez. bence sen diyetle birlikte hatta diyetten ziyade ağırlık kaldır.
Lazım tabi ama çok da sıkı bir diyet olması şart değil. çok kilolu değilsin zaten takma kafana. tabi dikkat et salıpta 90 kilo olma. daha çok protein falan besleniceksin sıkıda çalıştın mı yağlar hafif erir kas çıkmaya başlar. biraz kardiyo da yaparsın tamam işte.
ozluyorum eskiden yedigim yiyecekleri canim oyle bir ciger istiyorki anlatamam Nereye kadar gidecekse boyle ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >