O

Teğmen
24 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
73 üye
Görüntülenme (?)
2480 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
O
6 ay
steam usd ye donuyor
https://help.steampowered.com/en/faqs/view/2720-4EC7-B95A-1D2A

"Exchange rate volatility in Argentina and Turkey in recent years has made it hard for game developers to choose appropriate prices for their games and keep them current..."
O
11 ay
Yaş 23 hiç olmadı
Olacak gibi de görünmüyor. Daha liseliyken burada millete bakardım lan kaç yaşına gelmiş hiç olmamış ahah diye. Şimdi aynı duruma düştüm. Kayra gibi artık vakti gelince işimi göreceğim bir şekilde sanırım.

seks falan neyse de ne bileyim duygusal konuda sanki bi açlık varmış gibi hissediyorum. ama bir yandan da yalnızken mutluyum. sanırım daha çok kötü hissettiğim vakitlerde, zor zamanlardan geçtiğim vakitlerde böyle bi his uyanıyor bende. iyi vakitlerimde yalnızken gayet iyiyim aslında.
O
2 yıl
Kafayı yicem
Ya birine karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştım durduk yere bir süre önce. baya kötü olmuştum neyse vakit geçti unuttuk kurtulduk şimdi okullar başladı dedim uzak dururum hiç yaklaşmam. lan şimdi de denk geldik o geldi yanıma. yine kötü hissettim ne kadar şanssızım kafayı yicem bıktım ya. zaten 500 tane farklı canımı sıkan şey var bir de bu üstüne. ne zaman muradıma ercem bi günüm güzel geçicek bilmiyorum yoruldum valla. valla mezun olcam bu eğtim öğretim yılının sonunda işe atılcaz o zaman da düzelmezse hayat kalitem ben kaçar dahası bana gelmez, gelse de değmez.
O
2 yıl
E devletten toki başvurusu yapıldığında bankada hesap olması gerkeiyor mu
e devletten toki başvurusu yaptık ama halk bankasında hesabımız yok, olması gerekiyor muydu?
O
2 yıl
8.30\u0027dan 18.19\u0027a
O
2 yıl
başlıcam hamzanıza he
admin banlayın şunları hamza da hamza
O
2 yıl
baymühendis nerelerdesin
Ne yapıyon, nasıl gidiyor? @baymühendis
O
2 yıl
Şimdi o kadar stres ve acı çekiyorum ya
Öyle geliyor ki bir gün işler yoluna girecek ve o gün geldiğinde baaaam bir şey çekip alacak beni. kanser olur hastalık olur kaza olur ne olursa ama bir şey olacak adım gibi eminim. bir şey sanki tuttu beni bırakmıyor. bitse de kurtulsak bi bitemedi. ama bitene kadar titremeye devam. 50 söyle onlara!


https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DEC-rrteIAvU&q=EgQuLZpEGM-v2JcGIhB9OBuXenwlB9GvWLuV-i5pMgFy
O
2 yıl
yeni nickim nasıl
O
2 yıl
Ya bu yemek siteleri ne kadar sorunlu
Yemeksepetinden vereyim dedim 1 sene aradan sonra verdim siparişi taaa türkiyenin öbür ucundaki şubeye gitmiş. Adam aradı dedi sizin şube burası bişiler geveledi iptal ettim mesaj gelmeyebilir dedi. E tamam da ben güvenemedim şimdi iadede sorun çıkar falan yine desteğe yazdım iptal ettirme şeyini aldım oradan.

Neyse gittim getir'e girdim buradan o bana yakın şubeyi buldum sipariş veriyom şimdi de ödemede sorun yaşandı diye online öderken. bu ne lan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.