DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
son birkaç haftada 2 ya da 3 kez tarayıcıda gezinirken, bilgisayar birkaç saniyeliğine dondu, sonrasında düzeldi. aynı şekilde son haftalarda farklı zamanlarda 2 kez restart yaptı. son yaptığında rahatsız oldum ve nette araştırırken microsoft supportda çalıştırda "eventvwr " ile sistem dosyalarını görebileceğimi öğrendim. girip baktığıdma ise ekim ayında bu yana sürekli "hata" "uyarı" ve "bilgi" dosyalarının birikmeye başladığını gördüm. bu başlıklardaki açıklama kısımlarında yazan hataları nette araştırmaya çalıştım ama "distributedcom" - "dns client events" - "power trobleshooter" - "kernel general" - "kernel power" şeklindeki uyarılar karşın, efektif bir sorun çözücü videoya ya da yazıya rastlamadım. neden olduğu, nasıl düzeleceği gibi konularda beni bilgilendirebilecek ya da tahmini olan birileri varsa, gerçekten memnun olurum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
aynı şekilde son haftalarda farklı zamanlarda 2 kez restart yaptı.
son yaptığında rahatsız oldum ve nette araştırırken microsoft supportda çalıştırda "eventvwr " ile sistem dosyalarını görebileceğimi öğrendim.
girip baktığıdma ise ekim ayında bu yana sürekli "hata" "uyarı" ve "bilgi" dosyalarının birikmeye başladığını gördüm.
bu başlıklardaki açıklama kısımlarında yazan hataları nette araştırmaya çalıştım ama "distributedcom" - "dns client events" - "power trobleshooter" - "kernel general" - "kernel power" şeklindeki uyarılar karşın, efektif bir sorun çözücü videoya ya da yazıya rastlamadım.
neden olduğu, nasıl düzeleceği gibi konularda beni bilgilendirebilecek ya da tahmini olan birileri varsa, gerçekten memnun olurum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.