Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1560
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Diskte yer kaplayan dosyalar
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Dun utorrent uzerinden bazi dizileri indirirken diskimde yer kalmadigi icin bazilarini iptal ettim. Inmis dosyalari diger dizine tasidim ancak diskimde yer acilmadi. Tamamlanmamis dosyalarda herhangi bir sey bulamadim. CCleaner programi ile tarama yaptim bir sey cikmadi. Virus taramasi ve gizli dosyalari da kontrol ettim ancak bir sey cikmadi. Bu dizinde yer kaplayan dosyalari nasil bulabilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



R
4 yıl
Binbaşı

G
3 yıl
Yarbay

yukarıda dediğim gibi installer klasöründekilerini silersen yarın mevcut programlarda kaldırma yeniden kurma aşamasında sorun çıkabilir böyle bi durum yoksa silersin içindekileri winsxse elle müdahale etme
dism komutlarını kullan

https://winbuzzer.com/2020/07/01/how-to-clean-the-winsxs-folder-in-windows-10-and-free-up-space-xcxwbt/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.