Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
12
Cevap
977
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Disksiz Xbox Series X ve yeni kontrol cihazı ortaya çıktı
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


FTC (Federal Ticaret Komisyonu) ve Microsoft arasında gerçekleşen yasal mücadelenin belgeleri ortaya çıktı. Bu belgelerde görüşmeler sırasında paylaşılan son derece değerli bilgiler yer alıyor. Paylaşılan belgelere göre Microsoft, silindir şeklinde 'tamamen dijital' 2TB Xbox Series X'in yanı sıra modüler başparmak çubuklarına sahip yeni iki tonlu kontrolcü üzerinde çalışıyor.



Yeni Xbox Series X




Microsoft, Xbox Series X konsolunu 2024 yılında yepyeni bir tasarım ve özelliklerle yenilemeyi planlıyor. Brooklin kod adıyla anılan ve henüz duyurulmamış olan konsol yenilemesi FTC ile Microsoft arasındaki yasal süreci içeren ayrıntılı belgelerde yanlışlıkla ortaya çıktı. Yeni Xbox Series X tasarımı mevcut konsoldan çok daha dairesel görünürken herhangi bir disk sürücüsü bulunmuyor. Dolayısıyla cihaz tamamen dijital.




Belgelere göre dijital Xbox Series X, 2TB SSD depolama alanına, USB-C ön bağlantı noktasına, Wi-Fi 6E desteğine, Bluetooth 5.2 bağlantısına sahip olacak. 6nm temelli yongaya geçecek olan yeni konsol ayrıca PSU gücü yüzde 15 oranında azaltılacak. Disk sürücüsü olmayan dijital Xbox Series X’in fiyatı ise 499 dolar. Bu mevcut konsol ile aynı fiyat.




Kod adı Sebille olan yeni kontrolcünün bu yıl içinde duyurulması ve gyro desteği için bir ivmeölçer içermesi planlanıyor. İki tonlu bir renk düzenine sahip olacak ve buluta doğrudan bağlantıyı, Bluetooth 5.2'yi ve muhtemelen güncellenmiş bir "Xbox Wireless 2" bağlantısını destekleyecek. Yeni kontrolcü ayrıca daha sessiz düğmelere ve başparmak çubuklarına, şarj edilebilir/değiştirilebilir bir pile modüler başparmak çubuklarına sahip olacak.



Ayrıca Bkz.Uygun fiyatlı ROG Ally satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri



Microsoft siyah renkte yenilenmiş bir Xbox Series S'i piyasaya sürdü, ancak 2024'te Wi-Fi 6E desteği ve Bluetooth 5.2 ile başka bir yenileme yolda olabilir. Microsoft, bu yeni Xbox Series S yenilemesini önümüzdeki Eylül ayında, Xbox Series X yenilemesini ise Kasım 2024’te ayında piyasaya sürmeyi planlıyor.




Kaynak:https://www.theverge.com/2023/9/19/23880111/microsoft-xbox-series-x-new-design-refresh

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

Bence Xbox dikdörtgen ve köşelibir tasarıma sahip olmalı zaten ikonik bir tasarımı varken neden oval...
Yoruma Git
esmerbuyucu - 2 yıl +5
Hava temizleme aletine benziyor :D
Yoruma Git
Edifer - 2 yıl +4
Çok oyun yaptılar, donanımı yetmedi ve yenisini çıkarıyorlar 🧐
Yoruma Git
Anthropomancy - 2 yıl +4
E
2 yıl
Er

Hava temizleme aletine benziyor :D



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

J
2 yıl
Yarbay

Esasen başta yapılması gerekeni sonradan yapıldı seri s yerine disk olmayan çıksaydı daha akılcı bir karar olurdu .




A
2 yıl
Yarbay

Çok oyun yaptılar, donanımı yetmedi ve yenisini çıkarıyorlar 🧐



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Binbaşı

Guzel gorunuyor, oval forma yeni seride de gecilebilirmis.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
2 yıl
Yarbay

Bence Xbox dikdörtgen ve köşelibir tasarıma sahip olmalı zaten ikonik bir tasarımı varken neden oval...




A
2 yıl
Yarbay

360 zamanı böyle miydi zibilyon tane oyun arşivi vardı aletin. Series X’in daha sayılı oyunu var ama yenisi geliyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Aynı fiyat olduktan sonra bunu niye alalım ki gider ilk nesil diskli sürümü alırız daha iyi. Gerçi SSD kapasite farkı var ama bilemedim yine de BD sürücü tercih edilebilir.

Ayrıca Xbox Series S ile büyük hata yaptı. Sony'ye aynı gibi dijital ve standar sürüm diye karşılık vermeliydi. Series S çöp bir konsol.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
Doğum gününü kutla!
2 yıl
Binbaşı

microsoft yetkililerini direkt bilgilendirin series s üretimini durdursunlar, binlerce uzmanın düşünemediğini düşünüyorsun hocam microsoft ile iletişime geç ödül versinler




Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
K
2 yıl
Yarbay

Valla öyle. Sen bir de bu boş ironini Xbox ve PS konsollarına oyun geliştirenlere yap.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 yıl
Yarbay

Silindir şeklinde olan X i yatak kullanamayız benim için tam bir facia tasarım olmuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
2 yıl
Yarbay

2tb iyiymiş olması gereken bu



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
2 yıl
Yarbay

Şimdi dijital ile normal olan aynı performans mı verecek yoksa dijital olan normalden daha mı iyi olacak aydınlatırsanız sevinirim arasında ki farklar neler




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.