Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
99
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Discord Oyun Mağazası Açıldı
B
6 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Discord oyun mağazası bugün itibarıyla beta halinde tüm kullanıcıların erişimine açıldı.
 
Steam'de ve diğer birçok dijital oyun mağazasında olduğu gibi, Discord mağazasında da oyuna biçilen fiyatı verip satın alabiliyorsunuz, şimdilik kütüphane epey kısıtlı sadece 19 oyun mevcut. Bunun dışında bir abonelik sistemi de var. Şu anda kütüphanesinde 60 oyun bulunan ve zamanla yeni oyunların ekleneceği Nitro adı verilen bu abonelik sistemi aylık $9.99, yıllık ise $99.99.
 
Önemli bir başka özellik ise bazı bağımsız oyunların belli bir süre Discord'a özel kalacak olması. Örneğin Sinner: Sacrifice for Redemption, At Sundown, King of the Hat, Minion Masters tam sürümü ve Bad North oyunları şu anda Discord mağazasında çıkmış durumda ve Steam, GOG gibi diğer PC platformlarına yaklaşık olarak 90 gün sonra gelecek.
 
Discord oyun mağazasına buradan göz atabilirsiniz. 




F
6 yıl
Yarbay

Rakip her zaman iyidir. Windows Store, Steam'i zerre sallayamadı ama ciddi bir Discord kitlesi var.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
6 yıl
Yarbay

Hiiç bulaşmaya gerek yok. Bizi göreceklerde türkçe arayüz gelecek deee üstüne yılar geçecek bellki bölge kilitli fiyat uygulaması olacak da vs vs.. Temiz 5-6 yılı var bu işlerin :) Steam tek kalemiz olarak kaldı. Önceden az biraz psn de vardı ama geçti o devirde son 6-7 ayda. GoG Uplay Origin vs bize gelmez.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.