Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
6
Cevap
280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DİREKSİYON SINAVI HAKKINDA YARDIM
K
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Malum teorik sınav sonuçları açıklandı ve bu sınavı geçtim şimdi önümde son engel olan direksiyon sınavı var kursa gittimde benden direksiyon sınavı için toplamda 100TL para istedi sizinde başınıza böyle birşey geldimi,siz direksiyon sınavı için ne kadar ödediniz arkadaşlar.

Bu arada Direksiyon sınavını masrafını ödedikten sonrada eğer sınavı geçer isem kart dahil toplamda 500TL bir ücret verip ehliyeti alacağım değilmi?



P
8 yıl
Teğmen

benimde 25 eylülde direksiyon sınavım var 80 tl aldı benden normalde 70 tl isteniyor ama sürücü kursunun vicdanına baglı sizede vicdansızı denk gelmıs belliki direksiyon sınavını gecersen toplam en fazla 600 tl masrafınız olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yarın banka'dan kendim yatıracağım 30TL fazla verecek kadar zengin değilim,1.300TL kurs ücreti alırken doymamış'lar sanırım haram olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kocer5656
E
8 yıl
Yüzbaşı

Bankaya kendiniz yatırın. Halk bankası ehliyet ile ilgili bütün ücretleri alıyor. Üzerinde tc kimlik numaranız yazan makbuzu ellerine verin yeterli.



L
8 yıl
Binbaşı

70 liradan.fazlasını vermeyin beyler il milli eğitime şikayet edebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Mecbur 100TL verdim ama şikayet edicem

Bankaya gittim ama sistemde yatırabilecek bir seçenek olmadığından yatırmak zorunda kaldım..

Bana açıklaması direksiyon sinavindaki yetkilerin tüm masraflarını biz karşılıyoruz dedi yersen...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lawness
L
8 yıl
Binbaşı

Yan kursta ki yetkililer aç geliyor diyin ister ben size kendi faturamın resmini atarım ki istanbul gibi bir yer de girdim bende ki ayrıca gidip sözleşme fotokopimi istiyorum diyip orda bir iki bağırıp çağırarak da o sözleşmeyi alıp bakın eğer orada da 100 yazıyorsa ki bence yazmaz hatta fiyatlar yazmazsa da bir suçtur benim sözleşmemi tek tek okudum cidden her fiyat milli eğitimin istediği ile aynıydı ki kurs acın netten bakın bir kuruş fazla almayız dedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @KronCHE
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.