Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
332
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dil eğitimi için oxford mu san diego mu ?
D
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba, 6 aylık dil eğitimi işin yurt dışına gidicem nereye gidiceğim konusunda kararsız kaldım. Bu bölgelere daha önce giden arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Ekim gibi gidicem ec oxford veya ec san diegoya giden var mı? Ec dil okulları hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Çavuş

Neden bu iki şehir arasında kaldın bilmiyorum ama söylediğin iki şehir birbiriyle komple farklı şehirler.

Oxford dediğin yerde yaz mevsiminde kimi zaman hava sıcak olur ama çoğunluk hava üşütür, hırkayla gezersin, bir de yağmur yağar. San Diego'da ise yağmurlu tek gün görmezsin. Her gün güneşlidir. San Diego dünya üzerindeki en iyi iklime sahip şehirdir. Hatta Amerikalıların %90'ının hayali emekli olduğunda San Diego'ya yerleşmektir. Çünkü havası güneşli olmasına rağmen bunaltıcı değildir, örneğin Ağustos ayında öğle vaktinde dışarıya çıkarsan tepede güneş vardır, fakat terletmez seni. Öyle güzel bir iklimi vardır. Eğer 6 ay kalacaksan iklim önemli.

Oxford şehri Londra'ya yakındır, Londra'ya gidip gelirsin eğlence için. San Diego da Meksika sınırındadır. Meksika'nın Tijuana şehrine eğlence için gidebilirsin. Eğer ilgini çekiyorsa söyleyeyim, dünyada bulabileceğin en iyi striptiz kulüpleri San Diego'ya tramvayla 40 dakika uzaklıkta olan Meksika'nın Tijuana şehrindedir. Hatta en ünlüsünün websitesi bile var, ilgini çekerse:www.hktijuana.com

Oxford küçücük bir şehirdir, San Diego ise ABD'nin en büyük yedinci, Kaliforniya eyaletinin en büyük ikinci şehridir.

Oxford şehri Londra'ya yakınken, San Diego şehri Los Angeles'a arabayla 2 saat uzaklıktadır ve inan bana, Londra'da bulup da Los Angeles'ta bulamayacağın hiçbir şey yok.

Hatta bana sorarsan Los Angeles>Londra derim.

Eğer San Diego ve Kaliforniya hakkında bilgi edinmek istersen blogumu okuyabilirsin:http://unturcoenlosangeles.blogspot.com

Kolay gelsin.




Bu mesajda bahsedilenler: @Dignity61
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.