Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1515
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DİKKAT DOLANDIRICI !
C
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-canon-zoom-lens-10-22mm-1-3.5-4.5-foto-mak-lensi-461581197/detay/

Merhaba arkadaşlar .

İlan sahibi kişi aynı isimle letgo üzerinden de satış yapıyordu . Malesef ben de alışverişimde ilk defa bu kişi tarafından dolandırılmıştım , mart ayıydı . Kişi o zaman letgo kullanıyordu , şimdi sahibindene dadanmış . Zaten piyasayı bilen bu ilandan şüphelenir , ben de bu şüpheyle ilanı açınca aynı ismi gördüm . Aman arkadaşlar dikkat edin . Ben 150 lira dolandırılmıştım , başkasının canı yanmasın . Diğer ilanlarına da göz attım ve yine öncekiyle benzer pikap , amfi vs ürünler .

IBAN: TR40 0001 5001 5800 7298 5635 29

bu da iban numarası , vakıfbank hesabı var . Muhtemelen farklı bir hesap kullanıyordur ancak aynı ihtimali olması üzerine kontrol edilebilir . İnşallah yanılıyorumdur , isim benzerliğidir diye yazdım adama ama 2-3 mesaj sonra engelledi hemen .



O
7 yıl
Yarbay

sanırım o kişi burasını da takip ediyor,baksana ilanı yayından çekmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

sanırım o kişi burasını da takip ediyor,baksana ilanı yayından çekmiş.

Ben şikayette bulunmuştum sahibinden üzerinden , belki onunla ilgili bir önlem de olabilir . Ama inşallah birinden ödeme alıp da yayından kaldırmamıştır ilanı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.