Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
542
Tıklama
2
Öne Çıkarma
DİJİTÜRK ZORUNLU OLDU YALANI
M
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

0212 929 05 71 numaralı telefondan 18.07.2020 tarihinde 12:55 'de arandım. Bana dijitürk internet kullanan herkese artık zorunlu oldu kurulum için ne zaman gelelim dediler. Hiç duymadım böyle birşey dedim ve aradıkları numaranın benim internet sağlayıcım ile alakası yoktu cep telefonumdan ses kaydını açtığımı belirttim baştan anlatın zorunlu olan dijitürk nasıl zorunlu hangi kanunda geçiyor dedim telefonu yüzüme kapattılar. İnsanlara zorla dijitürk satmak için her türlü üçkağıdı deniyorlar. Kendilerinden adli yolla da şikayetçi olacağım. Sizi telefonla arayıp zorunlu oldu mecbur bağlatacaksınız vb şeyler söyleyen olursa kanmayın. Şikayetvar.com ve CİMER'e şikayet ettim sizde öyle yapın



S
4 yıl
Yarbay

bana da bilmemne bakanlığının işbirliği ile kampanya başlatıldı ayda sadece şu kadar liraya bilmemne demişlerdi.çakallıkta sınır yok.



O
4 yıl
Teğmen

Birisi bana bu tarz bir şey diyince e o zaman zorla yap dercesine tepki veriyorum. Kesinlikle işbirliği yapmam. Şimdiye kadar da hiçbir tongaya düşmedim xd



T
4 yıl
Yüzbaşı

saçmalığa bak, umarım biri bunlara inanıp da yaptırmaya kalkışmaz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1
3 yıl
Yüzbaşı

bunlar benide tongaya dusurduler ttnet,e gecis bahanesiyle simdi cayma bedeli vs ile ugrasiyirum dalgin ve yogun calisirken saglikli dusunenedim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.