Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
6107
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DİĞER OYUNLAR BÖLÜMÜ KURALLARI
Ö
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Diğer Oyunlar Bölümü Kuralları



Arkadaşlar şimdi söyleyeceğim kurallar aslında forumun genel kuralları olup , bölümde daha rahat dolaşabilmeniz ve aradığınız şeyi daha rahat bulabilmenizi sağlamak , diğer oyunlar bölümünü düzenli tutmak amacıyla belirlenmiştir.


1- EN ÖNEMLİSİ : Oyunlar ile ilgili bir soru sormadan önce forumda Arama yapınız... Bunun için sayfanın üst kısmındaki butonlardan Arama Butonu'na tıklayınız ve aramanız gereken kelimeyi giriniz...
a-) Aradığınız konu ile ilgili birşey bulamadıysanız daha genel şeyleri aratın...

b-) Aradığınız konu ile ilgili gereğinden çok şey bulduysanız daha spesifik konuları aratın...


2- Her türlü Hack, Dupe, Hile, Bug... vb yasal olmayan konular yasaktır... Bu tür konuları açmak ceza sebebidir.


3- Açacağımız konuların başlıklarını anlaşılır ve doğrudan konu ile ilgili olmalıdır. Örneğin sadece "Yardım, Acele Yardım, Çabuk Bakın" şeklinde konu açılmamalıdır. Açıldığı takdirde konu -kilitlenebilir veya silinebilir-. Ve konuyu açan kişi uyarı alır.


4- Forumun genel kurallarında olduğu gibi kişi veya kurumlara hakaret ve küfür içeren, rencide edici, aşağılayıcı mesajlar atmak kesinlikle yasaktır. Buna her türlü kısaltma ve sansür halinde söylenmiş küfürler de dahildir. Bu tür davranışta bulunanlar uyarı alacak yada uzaklaştıralacaklardır.


5- Diğer oyunlar bölümünde karışıklığın olmaması amacıyla her oyuna ait bir ana konu olmalıdır. Konu açılmadan önce açılacak konuyla ilgili ana konunun bölümde olup olmadığını araştırılmalıdır. Bir oyunla ilgili açılan ikinci konu kilitlenebilir veya silinebilir


6- Oyun tavsiyeleriyle ilgili üst konumuz mevcuttur. Yine bölümde karışıklığın ve düzensizliğin önüne geçilmesi amacıyla oyun tavsiyeleri bu üst konu üzerinden yapılmalıdır. Tavsiyelerle ilgili açılan ikinci bir konu kilitlenebilir veya silinebilir.


7- Bir oyuna rehber hazırlamak istiyorsunuz , oyunun bölümde konusu mevcut ama konu içinde rehber mevcut değil. Böyle bir durumda öncelikle konu sahibine rehber hazırlayıp hazırlamayacağı sorulur. Eğer konu sahibi rehber hazırlamayacağını dile getirirse diğer kişinin rehberi hazır olunca sadece tanıtım amaçlı açılan konu kapatılır ve bu oyunla forum içinde ilgilenebilecek olan rehberi hazırlamış kişiye konu aktarılır.


8- Konu içlerinde oyunlarla alakalı veya alakasız çizgisinden çıkan tartışmalara girilmesi kesinlikle yasaktır. Bu tarz tartışma içinde bulunan kişiler ilkinde uyarılır eğer aynı kişiler aynı davranışlara devam ederse uzaklaştırılır .


9- Diğer oyunlar bölümünde cCc cCc , Adam Haklı Beyler tarzı çeşitli kelime kullanımında bulunanlar ilk önce uyarılacak aynı davranışlar devam ediyorsa cezalandıralacaktır. Yine aynı şekilde O RLY , alkışlama tarzı konuyla alakasız resim kullanan kişiler içinde aynı uygulamalar geçerlidir.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.