Bugün başıma gelenleri anlatacağım sizlere. Donanım Haber özellikle bilgisayarımla ilgili sorun olduğu zaman sık sık uğradığım bir sitedir. Üstelik telefonum için de ilginç uygulamalara kaynak oluşturmaktadır. Her neyse bugün girip bir sayfaya mesaj yazdıktan sonra avatarımın gözükmediğini fark ettim. Avatarın resmini siteden silmişler demek ki diyerek yeni avatar bulmaya karar verdim. Profilime girdiğimde ise artık pek uğramadığım farklı bir e posta adresimin kayıtlı olduğunu gördüm. Sık sık şifrelerimi unuturum bu yüzden şimdiden kendimi garantiye alayım değiştireyim dedim. Yeni e posta adresimi tanıtıktan sonra e posta adresinize gidin onay mesajınız gelecek diyordu. Onay mesajına tıkladıktan sonra gördüm ki beni çaylak kabul ediyor. Bununlada kalmıyor telefon numaramı istiyor. Bunu da güvenli mesajlaşma için istediğini iddia ediyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yaz numaranı oraya... DH ye de güvenmiyorsan artık Yok kendine güvenmiyorsan başka ; ben yasadışı işler yaparım nette diyorsan burası böyle, işine gelirse
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanunal -- 25 Ocak 2010; 20:57:12 >