afad ahbap tartışması bence yersiz ben vatandaş olarak devletin kurumundan daha çok bir sanatçının stk sına güveniyorum devlet bana neden bunlara güveniyorsun diye soramaz bana neden güvenmiyor bu vatandaş diye kendini sorgulamalı ki hiçbir zaman yapmadığı şey yakın da ahbap a yardım edenler fetö ye bağış yapmış ta sayılabiliriz paralel devlet yapılanması gibi paralel yardım yapılanması denir şovmenin birileri de ha doğru söylüyor der
Deprem olali iki hafta oldu, Bahceli memleketine gitmismi? Gidemez, cünkü o tüm cirkin düsüncelerin vücut bulmus halidir, kötülük adina ne varsa dile getirmek icin secilmis bir kurbandir. MHP gibi bir Partinin basina gecmissin, her depremde iktidar ortagisin, ülkeye bir gram yararin dokunmamis ama yararli olana dil uzatmaktanda geri durmazsin. Bu Bahceli herhangi biri degildir, tüm köklü Milliyetciler zamaninda hapse girip iskence görmüstür bu Bahceli haric. Partinin icine sizdirilip tüm köklü milliyetcileri Partiden uzaklastirmistir. Ben bu adamin baska bir misyon icin calistigina inanmaktayim, bu nasil parti Baskani olmus o bile sasilacak sey.
Ülkeyi yediler doymadilar, simdi Sivil Toplum Derneklerinin bagislarina gözü diktiler utanmadan. Bunlar aslinda bir sekilde millete paralel Devlet oldular.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >