Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
1189
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Denizli Bodrum arası yol
S
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

iyi günler. Denizli den bodruma gideceğim. Navigasyonda kale-mugla üzerinden bir yol gösteriyor. Daha önce bu yolun kötü olduğu yazılmış forumda. Bir yolda Denizli nazilli aydin Çine yatagan üzerinden. Forumds geçmiş yıllarda bu yol tavsiye edilmiş. Son durum nedir? Birde navigasyon Aydına gelmeden Köşk ilçesinden Çine ilçesine yol gösteriyor. Bu yol nasıl. Aydina kadar gidip Çine ye gitmektense buradan daha kestirme görünüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1
3 yıl
Yüzbaşı

4 senedir yazın Ankaradan Bodruma gidiyoruz. Bu sene Haziran ayında giderken Kale üzerindeki yolun tek şeritli kısmının oldukça azaldığını gördük. O yoldan önceki seyahatlermizden daha hızlı geçebildik. Tek sıkıntı yol %90 sıcak asfalt değil yol konforu az sayılabilir. Nazilli üzerinden giden yolda denizli şehir merkezine girilmiyor. Bir kere denemiştik o yolu. Yol yerleşimlerin içinden geçiyor. Bol bol trafik ışığı ve trafik sıkışıklığı ile karşılabilirsiniz. Kale yolundan daha fazla yorulmuştuk o yolda. Artısı yol sıcak asfalt sürekli dağ in çık yok. Bir tek çine taraflarında dik yokuşlu bir yer vardı o kadar. Diğer dediğiniz yolu bilmiyorum.
Genel olarak dağ yolu olan kale üzerinden gitmeyi tercih ediyoruz. Manzarası falan daha hoşumuza gidiyor. Aracınız güçlü değilse nazilli yolunu tercih edebilirsiniz çünkü diğer yol virajla ve engebesi ile araca efor testi yaptırıyor :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @1u2i3o4
A
3 yıl
Çavuş

Yukarıda da yazılmış kale Tavas yol çalışmaları hala devam etmekle birlikte neredeyse tamamı bölünmüş yol sıkıntı yaşamazsınız ve yanlış hatırlamıyorsam tavasta 3 kalede 1 tane trafik ışığı var Muğla ya kadar başka yok aydın yolunda ise sürekli köy kasaba ilçe denk geldiği için çok fazla trafik ışığı var ve insanı bezdiriyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Binbaşı

Yakın zamanda Denizli'den Bodruma'a gidip geldim, Kale - Muğla yolu gayet iyi. Çok az yerde tek şeride düşüyor ve bazı yerler virajlı ama dikkatli gittiğiniz sürece sorun olmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Tavas kale üzerinden gittim. Yol gayet güzel. Tek şeride düştüğü yer çok az. Yollar virajlı ama manzara çok güzel.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Therocqula
B
2 yıl
Er

Arkadaşlar selam, Ankaradan Göceğe gideceğim haftaya ve Denizli-Kale-Tavas yolundan gitmeyi planlıyorum. Bu yolu 2022 yılında kullanan var mi ? Durumu nedir ? Hala tek şerit riskli yerler var midir ? şimdiden teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 yıl
Yarbay

Bu yıl aynı yolu 3 kere kullanan biri olarak, tek şeritli yerler aynen devam. O bölgenin genel sıkıntısını söyleyeyim. O yollara girenlerde özellikle karşı şeride taşma ve dalgınlık yapan sürüsüyle öküz var. Her gidişimde en az 4-5 araba yolu çift gidiş geliş sanıp karşımdan geliyor. Burdur'dan da gelsen, Denizli üzerinden de gelsen Fethiye tarafına gelene kadar yol tek şerit ve aynı tip virajlara sahip. Yokuş aşağı keskin virajları var, dikkatli ve yavaş sürdüğün müddetçe sıkıntı yaşamazsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Banban94
B
2 yıl
Er

Hocam selam, aynı yoldan mı bahsediyoruz acaba çünkü başka 2 kişiye sorduğumda tek şerit yolların çok azaldığını sadece 5km kadar olduğunu söylediler.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Huan8
H
2 yıl
Yarbay

Selamlar. Hala tek şerit riskli yerler var dedin ya, ben de oralar duruyor dedim. 2015 google haritalardaki görüntü çoğu yerde evet aynen devam. Kaç km o şekilde dikkat etmedim ama o yolun çift şerit olmasının süre veya güven açısından aşırı fark yarattığını söyleyemem. Alan çok dağlık, yol çok virajlı. Saçma sapan araba süren, yokuş aşağı araçlardan hızlı giden kamyon, kamyonet, tır da bol. Benim gördüklerim bu.




Bu mesajda bahsedilenler: @Banban94
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.