Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
521
Tıklama
13
Öne Çıkarma
demografik değişim
S
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

bu istilada sonraki aşama sığınmacı ve kaçakların asker ve siyasetçiliğe başlamaları olacak.
sonra yargıya girecek ve hakim, savcı, avukat olacaklar...

yasama => siyaset
yürütme => asker, polis
yargı => hakim, savcı

devletin üç temel direği tehlikede. bunlar düştükten sonra eğitimde de kadrolaşmaları ve nesilleri manipüle etmeleri kaçınılmaz

nesilleri kendi saflarına meyledebilirlerse işte o andan sonra burası T.C olmaz artık
!

tarihteki yüzlerce örnekten sadece birkaçı bu videoda var:
https://www.youtube.com/watch?v=_GCkvJ_lzu8


sorum şu; bunu istiyor musunuz? neden? nasıl olacak? kimlerle olacak?




S
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

C
2 ay
Binbaşı

yapacak şeyler varda onuda bunlar yapamaz. bıldır yenilen hurmalar bir gün bir yerlerimizi tırmalayacak



S
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

bi yerde bi iktidar var. yasamada (meclis/iktidar) ve yargıda kadroları illa ki bir ortakla paylaşmak peşinde. eskiden cemaatle paylaşıyodu, kudurdular. şimdi me ha p'yle bir aradalar

ama ileride belki de araplarla paylaşma niyetinde?



S
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

S
2 ay
Yüzbaşı

iklim krizi, kuraklık ve savaş gibi nedenlerle milyonlarca kişi yerinden olacak. anadoluda her daim göç yollarının başında olmuştur. daha çok insan gelecek. asıl büyük göç hindistan ve pakistan coğrafyasından bekleniyor. her şey daha yeni başlıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
2 ay
Teğmen

Dünyaya açılalım derken Dünya bize açıldı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

evet. onun hakkında da bi yazım var
https://forum.donanimhaber.com/yeni-kavimler-gocu--158461417




Bu mesajda bahsedilenler: @supreius
İ
2 ay
Yüzbaşı

40 yıl sonra 35 milyon türk 45 milyon kürt 25 milyon arap olur chp baraj altı kalır dem parti anamuhalefet olur islamcılar iktidar olur milliyetçile r barajı ya aşar ya aşamaz.



L
2 ay
Yüzbaşı

Şuan vatandaşlık alan sığınmacılar zaten askere alınıyor.Daha önce yanılmıyorsam hava kuvvetlerinde 'er' olarak askerlik yapan Suriyelilerin görüntüleri çıkmıştı..Şimdilik subay olmuyorlardır ama bu gidişle 20-30 yıl içerisinde ilk Suriye kökenli subaylarında orduya gireceği kesin.Zira vatandaşlık verdiğin an ülkedeki tüm devlet kurumlarına giriş hakkını vermiş oluyorsun.

Geçenlerde adını anmak istemediğim ve demografik değişime tepkisiz kalan malum taraftan birisi çıkıp açık açık 'Siyahiler bu ülkenin asli vatandaşları olmuşlardır.Gelecekte siyasetçide olacaklar,bakanda olacaklar,poliste olacaklar,generalde olacaklar.Buna alışsanız iyi olur' diyerek 'kral çıplak' dedi...Türkiye'nin sürüklendiği yer işte tam olarak tasvir ettiği bir yer.Bunu ise millet göremiyor.Tam anlamıyla bir akıl tutulması yaşıyoruz.

Hani Türkiye ekonomik olarak gelişmiş olur,iç sorunları çözülmüş bir ülke olur,demokrasi oturmuş olur ve bu nedenle Ortadoğudan,Afrikadan ve Pakistan/Afganistandan Türkiye'ye göç olur bunu bir yere kadar anlarım ama Türkiye'ye iddia edildiği gibi bir 'göç' yok..Göç,doğrudan Avrupa ülkelerine yapılıyor.Türkiye ise tarih boyunca gördüğü işlevi yani 'köprü' vazifesi görüyordu.Ancak sırf Avrupa ülkeleri demografik yapılarını korumak istedikleri için Türkiye 2016'da yapılan 'geri kabul' anlaşması ile BM toplama kampına çevrildi.Zaten ondan sonra Türkiye'de yabancı nüfus hızla artmaya başladı zira Türkiye'ye girenler Türkiye'den çıkamaz hale geldi...Üstelik Avrupa bunlar Türkiye'de kalıcı olsun diye Türkiye'de devletinde desteğini alarak projeler yürütüyor,fon ayırıyor.Bu nedenle son yıllarda sanki 'Türkiye'ye yönelik göç hareketi varmış' propagandası alıp başını gitmiş vaziyette...İnsanlara AB uğruna ülkelerinin peşkeş çekildiği söylenmiyor ve bunun yerine bu insanların yaşamak için Türkiye'yi tercih ettikleri yalanı söyleniyor..Üstelik bunu daha etkili kılmak için dini sonuna kadar kullanıyorlar..

Ne yazık ki Türk milleti kendine gelmez ve silkinmez ise tarihte kendi kendisini savaş ve soykırıma uğramadan yok eden tek millet olarak geçecek...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.