Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
315
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Delirecem! Router sadece tek bilgisayarı internete bağlıyor!
P
18 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Evet Asus Adsl modem routerımla sadece masaüstü bilgisayarımla nete girebiliyorm.Ne laptopumla ne arkadaşın laptopuyla ne wireless tan ne de Ethernet ten nete giremedik.Bağlanıyor ama tarayıcılar hiçbir siteye girmiyor! Daha önce böyle şeyler yapmazdı. Nasıl olabilir de 30 kere resetlediğim halde bir modem bilgisayar seçebilir? Ya da onu farklı bilgisayar olduğunu görüp nete sokmaz!!!!! Nasıl bir iştir bu!!!!!

Not: Modemi resetledim derken sadece açıp kapamadım.Fabrika ayarlarına döndürdüm.Baştan girdim bağlantı ayarlarını falan. Ayrıca Firmwareini bile güncelledim ama yok hiçbir fayda!

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paingiver -- 1 Mart 2007; 0:30:14 >

T
18 yıl
Yüzbaşı

fazla bilgim yok bunla ilgili ama açıp kapamak yetmeğebilir, ana bilgisayarda modemin programını silip tekrar yüklemen gerekio olabilir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.